Sosyal medyada talih kuşu tartışması

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyada talih kuşu tartışması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2016 15:03

Sayısal Loto’nun bu haftaki çekilişinde 4.5 milyon liralık büyük ikramiyenin 18’inci kez Yenimahalle’ye çıkması, sosyal medyada da tartışma konusu oldu.

Haberin Devamı

Sayısal Loto’da 4.5 milyon liralık ikramiye, yine Yenimahalle’ye çıktı. Cumartesi akşamı yapılan çekilişle, son 3 yılda 18’inci kez büyük ikramiyenin Yenimahalle’ye isabet etmesi, sosyal medyada da uzun süre tartışma konusu oldu. Vatandaşlar, “İyice şüphe uyandıran durum” nitelendirmesi yaparken, ikramiyenin çıktığı bayinin sahibi Hüseyin Çakmak, “Biz biraz fazla şans dağıtıyoruz” dedi. 

FAZLA ŞANS DAĞITIYORUZ

Büyük ikramiyenin 18’inci kez Yenimahalle’den çıkmasının şans olduğunu kaydeden Çakmak, “Ben bunu biraz şansa bağlıyorum. Daha önceden de Süper Loto’dan ikramiye verdik. Biz biraz fazla şans dağıtıyoruz. İkramiye çıktıktan beri bayiye ilgi var. Duyan insanlar gelip şans oyunu oynuyorlar. Kazanan kişi gelmedi” diye konuştu.

YÜZDE 10’LUK İHTİMAL

Haberin Devamı

Bayide şans oyunu oynayan Ali Çelik, ikramiyenin son 3 yılda 18 kez Yenimahalle’den oynanan kupona denk gelmesine, “Yüzde 90 şans diye düşünüyorum. Ama yüzde 10’luk ihtimali de değerlendirmek lazım. Hile yapılacaksa, insan neden hep aynı ilçeyi seçsin ki” ifadelerini kullandı. Abdulhaluk Kaya isimli vatandaşın yorumu ise “Tesadüf olabileceğini düşünmüyorum, bu işin içinde bir iş var” oldu.

ZAMAN MAKİNESİNİ ANKARALI İCAT ETTİ

İnternet üzerinde bu konuyla ilgili tartışmalar devam ederken, Yenimahalle en çok konuşulan başlıklar arasında yer alıyor. Sosyal medyada konuyla ilgili şu yorumlar yapıldı:
* Zaman makinesinin bir Ankaralı tarafından icat edildiğini gözler önüne seren sonuçlardır.
* Hemen Ankara Yenimahalle’ye taşınmamı düşündürten olay.
* Araştırılması gereken şaibeli bir durumdur.
* Sayısal Loto’nun 18 kez Yenimahalle’ye çıkma olasılığıyla aynı yere 3 senede 18 kez uçak düşme ihtimali eşit.
* Milli Piyango’ya Yenimahalle’den ‘paralel hat mı çektiniz naptınız’ dedirten doğa mucizesi. Yersen.
* Diğer haftalarda da Antalya Muratpaşa’ya çıkmasındandır. Bu iki ilçe yarışıyor resmen. Hayır Ankara’da göze batmaz ama Muratpaşa’nın bu kadar zengini varsa göze batar yani. Nerede bu zenginler?
* Biri hırsızlık yapmak istese 18 kez aynı mahalleden mi yapar diye sorduran garip olay.
* İlginç olay. 13-18-19-20-38-49 sayılara gelin. Çifte imkansıza yakınlık.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!