Sosyal fobim var

Güncelleme Tarihi:

Sosyal fobim var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2009 15:20

Kısa bir süre önce 'Canım Ailem' ekibine katılan Begüm Kütük, InStyle dergisi için objektif karşısına geçti.

Haberin Devamı

Begüm Kütük / Foto Galeri

Renkli kişiliğini ortaya çıkaran parti kıyafetleriyle poz veren Kütük, alışveriş merakını anlattı. “Canım Ailem” dizisine katılan Begüm Kütük, var olan bir projeye sonradan dahil olmanın zorlu bir süreç olduğunu söylüyor. “Sosyal fobim var. Yeni bir ortama girip yeni insanlarla tanışmaktan çok keyif alırım ama bu sürecin başlangıcı benim için çok travmatik olur” diyerek kendisini küçük bir çocuk gibi çekingen hissettiğinden bahsediyor.

“Uzakta birileri top oynuyordur. Siz topu alıp onlara katılmak istersiniz ama bunu söyleyemezsiniz. Sette de ilk birkaç gün böyle hissettim,” dese de sonradan ekiple kaynaştığım ve böyle güzel bir projede yer aldığı için çok mutlu olduğunu gözlerinin içi gülerek anlatıyor. Begüm Kütük’ün yeni sezonda yer aldığı diğer projeler arasında ise bu ay vizyona giren “Gecenin Kanatları” ve şubatta izleyiciyle buluşacak olan “Romantik Komedi” filmleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Asi ruhlu, inatçı ve biraz da pesimist. 29 yaşındaki Begüm Kütük, karakterindeki en baskın özellikleri böyle sıralıyor. Her ne kadar negatif yönlerinden öncelikli olarak bahsetse de kendisi alçakgönüllü, esprili, güler yüzlü ve en önemlisi doğal.

Bu kadar inatçı ve biraz da takıntılı olunca, alışveriş yapmak pek kolay olmuyor Kütük için: “Çok zor alışveriş yaparım. Çünkü o bütünün içinden parça parça bir şeyler seçmem imkansızdır.”

EN DOĞRU ALIŞVERİŞ ARKADAŞIM ANNEM

Ünlü oyuncu, yanında annesi olmadan alışverişe çıkmadığından bahsediyor. “Annem benim en büyük destekçim ve en doğru alışveriş arkadaşım. Çok iyi bir gözü var ve bana neyin yakışacağını çok iyi biliyor” diyen Kütük, bazen vakit bulamadığı için annesinin onun yerine alışverişe çıktığını itiraf ediyor.
Ne modaysa illa onu alıp giymek gibi bir şey Kütük için söz konusu değil. “Kendime neyin yakıştığını biliyorum ve modayı kendime adapte etmeyi seviyorum” diyor. Özel bir tasarımcı tercihi yok, ancak vazgeçemediği markalar var. Bunların başında ise Chanel, Dior ve hem spor hem de abiye koleksiyonlarıyla Gucci geliyor.

Haberin Devamı

SÜSE OLAN MERAKIM BÜYÜDÜKÇE KÖRELDİ

Eskiden abartıya ve süse hem giyiminde hem de makyajında daha çok yer veren güzel oyuncu, artık sadelik, doğallık ve rahatlıktan yana...
“Dışarı çıkarken bir çizme giyeceksem bile illaki süslü bir detayı olsun isterdim. Hoşuma giderdi. Büyüdükçe bu körelmeye başladı” diyerek genel olarak hayatındaki her şeyin yalınlaşmaya başladığını anlatıyor.

ESKİDEN CİDDİ PARALAR HARCARDIM

Eskiden çok alışveriş yapıp ciddi paralar harcadığından, hatta bir şeyi beğenirse farklı renklerinden birkaç tane aldığından bahseden güzel oyuncu, artık sadece ihtiyacı olduğu zaman alışveriş yapmayı tercih ediyor. Birçok kadın gibi çanta ve ayakkabıyı seviyor. Özellikle de Jimmy Choo’nun ve Miu Miu’nun ayakkabılarına bayılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!