Sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı

Güncelleme Tarihi:

Sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2018 10:43

Sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA İl Özel İdaresi'nde görev yapan memurlara ödenecek olan sosyal denge tazminatı sözleşmesi, işveren tarafını temsilen Vali Şehmus Günaydın ve çalışan tarafını temsilen Belediye ve İl Özel İdaresi Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay arasında törenle imzalandı.

Sosyal denge tazminatı sözleşmesi imza töreni Valilik'te gerçekleştirildi. Törene Vali Şehmus Günaydın ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay'ın yanı sıra TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İl Özel İdaresi yetkilileri ve Bem-Bir-Sen Isparta Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Vali Şehmus Günaydın, İl Özel İdaresi olarak Isparta'da çok güzel işlere imza attıklarını belirterek, yapılan çalışmalarda çalışanların çok büyük katkılarının olduğunun altını çizdi. Vali Günaydın, "Biz çalışmalarımızı, çalışanlara alın teri kurumadan haklarını ödeyen bir inancın temsilcileri olarak yürütüyoruz. Çalışanlarımız bizim en büyük destekçimiz. Bu nedenle bizler de onların haklarını sonuna kadar savunacağız ve haklarını vermek için bütün imkânlarımızı zorlayacağız. Bu anlayışla arkadaşlarımız sosyal denge tazminatı çalışmasını yaptı. Günün koşullarına ve İl Özel İdaremizin durumuna göre en iyi imkânları sunmaya çalıştık. İnşallah arkadaşlarımız bundan memnun olacaktır. Sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay da Sosyal Denge Yasası'nın çıkmasında büyük emeği olduğunu belirttiği Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'e ve sözleşmenin oluşturulmasında sağladığı kolaylıklardan dolayı Vali Şehmus Günaydın'a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!