Sosa'yı aldık

Güncelleme Tarihi:

Sosayı aldık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2014 21:46

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sosa’nın bonservisini aldıklarını belirterek, “Parayı 15 Ekim’de yatırdık. Sorun olsaydı zaten Metalist de açıklama yapardı” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, Jose Ernesto Sosa’nın bonservis bedelinin ödenmediği haberlerini yalanladı. Siyah beyazlı kulübün ikinci başkanı ve futbol şubesi sorumlusu Ahmet Nur Çebi, “Sosa’nın 2 milyon Euro’luk bonservis bedelini satın alma opsiyonunun son bulduğu 15 Ekim tarihinde Metalist Kharkiv Kulübü’ne gönderdik. Herhangi bir problem yok. Medyada çıkan haberlere itibar edilmesin. Bir sorun olsaydı zaten Metalist Kulübü de bir açıklama yapardı” dedi.

SAHALARA NE ZAMAN DÖNECEĞİ BELİRSİZ

Sezon başında 1.4 milyon Euro’ya kiralanan Sosa için Ukrayna kulübü, 15 Ekim’e kadar 2 milyon Euro daha ödenmesi halinde Beşiktaş’a satın alma opsiyonu tanımıştı. Siyah beyazlılar da 15 Ekim’de Kamu Aydınlatma Platformu’na yaptıkları açıklamada Sosa’nın bonservisinin alındığını duyurmuştu. Buna karşın Ukrayna medyasında yer alan haberlerde paranın ulaşmadığı öne sürülmüştü. Beşiktaş, Sosa ile daha önce 3 yıllık mukavele imzalamıştı. Oynadığı maçlarda beğeni toplayan oyuncu, Balıkesir maçında sakatlanmıştı ve sahalara döneceği tarih henüz kesinleşmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!