Sorunlu değilim

Güncelleme Tarihi:

Sorunlu değilim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2007 00:00

Trabzonspor’un yeni transferi Ceyhun, "Çok takım değiştirmem sorunlu olduğum anlamına gelmez. İnşallah Fatih Tekke’den daha başarılı olurum" dedi.

TRABZONSPOR’a ara transferde Ankaragücü’nden gelen ve ilk 11’de forma giydiği ilk maç olan Gaziantepspor’a iki gol atarak bordo mavililerin gol sorununa ilaç olan Ceyhun Eriş, Fatih Tekke’den daha başarılı olacağını söyledi. Ceyhun, "Fatih Tekke ile ayrı özelliklerde futbolcularız. Ama burada inşallah Fatih Tekke kadar veya ondan daha başarılı olurum" dedi.

Sakatlıklar başımı ağrıttı

Ceyhun,
Türkiye’de az takım değiştiren oyuncunun sorunsuz, çok takım değiştirenin ise sorunlu olduğu yönünde bir kanı bulunduğunu fakat kendisinin bu yoruma katılmadığını da vurgulayarak, "Ben sorunlu futbolcu değilim. Çok takım değiştirmem sorunlu olduğum anlamına gelmez. Sakatlık geçirdim. Kulüplerde hiçbir teknik adam sakat futbolcuyu düşünmez. Sakatlık nedeniyle faydalı olamayınca takım değiştirmek zorunda kalıyorsunuz" diye konuştu.

Yabancıya farklı davranılıyor

Türkiye’de oynayan yetenekli oyunculara yabancılar kadar değer verilmediğini de vurgulayan Ceyhun, "Türkiye’de oynayan yetenekli oyuncuların isimleri yabancı kökenli olsaydı daha farklı davranılırdı. Yabancılara toleransımız fazla ve onlara daha fazla müsamaha gösterip şans veriyoruz. Onlara maddi olarak da farklı davranılıyor" yorumunda bulundu. Sağ kanadın başarılı oyuncusu Musa Büyük de, iyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini ve yeni transferlerle güçlendiklerini söyledi.

Ömür AVCI / TRABZON (DHA)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!