Sorumlu ben değilim

Güncelleme Tarihi:

Sorumlu ben değilim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 1997 00:00

Haberin Devamı

"Organizasyonu ben yapmadım" diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, ‘‘Teknik direktörler ve kaleciler biraz üşütüktür. Yakında sizler de benim ne kadar üşütük olduğumu göreceksiniz." diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü John Toshack, ‘‘TSYD Kupası'nda G.Saray ile yapacağımız maçtan sonra takımı devralacağım. TSYD Kupası'na kadar yapılan tüm organizasyon, benden önceki teknik heyet döneminde yapılmış. Bunlar beni ilgilendirmez'' diye konuştu.

Siyah beyazlıların Galli hocası Toshack, ‘‘Şampiyonlar Ligi, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası için takımı hazır hale getireceğim'' dedi. Toshack, bir haftadır Beşiktaş'ın başında bulunduğunu belirterek, ‘‘Eksikliklerimizi görüyoruz'' şeklinde konuştu.

İki maçta bir gol yediklerini belirten Toshack, ‘‘Elimdeki kadro, antrenmanlarda uyguladığım taktiği Trabzonspor maçında sahaya yansıttı. Tecrübelerimi Beşiktaş'a aktaracağım. Beşiktaş'ın görüntüsünü değiştireceğim. Alınacak 4. yabancı gücümüzü artıracak'' dedi.

Alpay'ın elinden telefon düşmüyor

Eşi Cansel ile bir takım sıkıntılara giren Alpay, bir iki gün içinde doğum yapacak olan eşinin doktorunu arayarak durumunu soruyor. Alpay, ‘‘Cansel'i seviyorum ama annesi her zaman Cansel'i yönlendirmeye çalıştı. Benden koparmak istiyor. Tek isteğim var, o da İstanbul'a dönünce çocuğumu doyasıya öpmek'' dedi.

Amokachi'den rest

Beşiktaş'ın Nijeryalı golcüsü Amokachi dün tedavi olacağı İngiltere'ye gitmek için izin istedi. Teknik Direktör Toshack, Amokachi'ye sert bir yanıt vererek, ‘‘Sakatlığını biliyoruz. Kulübün doktorları var. Onlar seni muayene ediyorlar'' şeklinde konuştu. İngiltere'ye gitmesine izin verilmeyen Amokachi ise, ‘‘Ben, bırakın idmana çıkmayı, yolda yürüyemiyorum. Bir hafta izin istiyorum. Sırtımdaki ağrılar arttı. İzin verilmediği takdirde menejerimi çağıracağım'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!