‘Soru Hürriyeti’ne en ‘canlı’ ödül

Güncelleme Tarihi:

‘Soru Hürriyeti’ne en ‘canlı’ ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 22:13

HÜRRİYET’in yazarlarıyla okurlarını her salı ve perşembe günleri Facebook canlı yayınlarında buluşturan Soru Hürriyeti programı, dijital iş ve kültür dergisi Digital Age’in “Gamechangers” (Oyun Değiştirenler) ödülünü kazandı.

Haberin Devamı

Digital Age’in 2016 Almanak sayısında, “Canlı yayın uygulamalarının medya tarafındaki en başarılı kullanımı kuşkusuz Hürriyet’in ‘Soru Hürriyeti’ programı. Hürriyet istikrarlı bir şekilde başarılı video içeriklere imza attığı bu programla yayıncılıkta haber siteleri içinde bu yılın gamechanger’ı” ifadesi kullanıldı.

23 MİLYON  EKRANA ULAŞTI

Hürriyet Dijital İçerik Koordinatörü Emre Kızılkaya ve Sosyal Medya İçerik Müdürü Sevin Turan’ın moderatörlüğünde yapılan canlı yayınlar sırasında yazarlar anlık olarak gelen okur sorularına cevap veriyor, sıcak gelişmeleri değerlendiriyor. İlk programın yapıldığı 2 Mayıs’tan bugüne dek 63 canlı yayınla 23 milyon ekrana ulaşan Soru Hürriyeti, 3 milyonu aşkın izlenme aldı ve sosyal medyada 200 binden fazla etkileşim yarattı. Bu etkileşimlerin 38 bini okurlardan gelen soru ve yorumlardı. Başarısıyla markaların da ilgisini çeken ödüllü program, bu ay sponsorlu yayınlara da başladı. Hürriyet Dijital İçerik Direktörü Ercüment İşleyen, ödül hakkında şunları söyledi: “Bu yıl yeni nesil habercilik ve dijital inovasyonun Türkiye’de ilk kez görülen birçok örneğine imza attık. Soru Hürriyeti de dahil tüm özel formatlarımız yarattığı etkileşimle hem milyonlarca internet kullanıcısının, hem de markaların ilgisini çekiyor. 2017’de sıcak haberlerimizde hız ve isabete, özel içeriklerimizde etkileşime odaklanmayı sürdüreceğiz. Dikey kanallarımızı derinleştireceğimiz, zengin multimedya içeriklerimizi artıracağımız ve Şeylerin İnterneti’nde daha fazla ekranda, daha çok insanla daha yakın bir ilişki kuracağımız bir yıla giriyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!