Soru: Aday mısınız? Cevap: Rabbim bilir

Güncelleme Tarihi:

Soru: Aday mısınız Cevap: Rabbim bilir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2015 15:02

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı seçimleri öncesi aday sayısı 4'e çıktı. Adaylık için ismi geçen TFF eski genel sekreteri Ufuk Özerten, "Aday mısınız?" sorusuna, "Rabbim bilir" diyerek imalı bir yanıt verdi.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 25-26 Haziran'da Ankara'da yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı için geri sayım sürerken, başkan adaylarının sayısı dörde çıktı.

Mevcut başkan Yıldırım Demirören, eski başkan Haluk Ulusoy ve adaylığını ilk açıklayan isim olan Erdal Alkış'ın ardından, Ufuk Özerten de adaylığa soyundu.

Soru: Aday mısınız Cevap: Rabbim bilir

TFF'de uzun yıllar Genel Sekreterlik dahil önemli görevlerde bulunan Özerten'in, başkan adaylığı için bir süredir çalışma yürüttüğü ortaya çıktı. Bazı kulüplerin başkan ve yöneticileriyle görüşen Özerten'in, önümüzdeki günlerde adaylığını açıklaması bekleniyor.

Ufuk Özerten, hurriyet.com.tr'nin, "TFF Başkanlığı'na aday mısınız?" sorusuna, "Rabbim bilir" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Özerten, kendisine yakın bazı kulüp başkanlarıyla görüşerek, Kulüpler Birliği Vakfı'nın bu sabah İstanbul'da yaptığı toplantıyı ertelemelerini istediğini, ancak bunu kabul ettiremediğini sözlerine ekledi.

Soru: Aday mısınız Cevap: Rabbim bilir
KULÜPLERİN KİMLERE OY VERECEĞİ TEK TEK AÇIKLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!