Sortie’de ÖSS partisi

Boğaz’ın en gözde eğlence kulüplerinden Sortie, geçtiğimiz hafta sonu ÖSS partisine ev sahipliği yaptı.

Bütün yılın çalışma stresini ve yorgunluğunu atmak isteyenler, Sortie’deki eğlencede bir araya geldi. Partiye ünlü futbolcular Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop ve Yusuf Şimşek de katıldı. Demet Akalın’ın sahne aldığı gecede eğlenenler arasında ayrıca Ece Erken ve genç oyuncu Pelin Sönmez de vardı.

Kavala’da dostluk festivali

Türk-Yunan Dostluk Derneği’nin bu yılki festivali, geçtiğimiz hafta sonu Yunanistan’ın Kavala şehrinde düzenlendi. Festivale, işadamı Osman Kavala da katıldı. Büyük babasının mübadele döneminde Türkiye’ye nasıl göç ettiğini ve yaşadıklarını Kavala halkına anlatan Osman Bey, şimdiye kadar sadece iki kez bu şehre geldiğini söyledi. İşadamı, Kavala’da iki gün süren festivalin son gecesinde konser ve dans gösterilerini izledi, yerel dansçılara eşlik etti.

Renkli açılış

Zara ve Bershka gibi ünlü markaların bağlı olduğu İspanyol Inditex Grubu’na ait Massimo Dutti’nin Türkiye’deki 11’inci mağazası, Nişantaşı’nda açıldı. Berna Sağlam Naipoğlu’nun organize ettiği açılış daveti, Gülden Büyükuçak, Bahar Korçan, Betina Hakko, İdil Unan, Tuvana Büyükçınar ve Selim Demir gibi cemiyet hayatından çok sayıda ünlü ismi bir araya getirdi. Açılışa Can Hatipoğlu da müzikleriyle renk kattı. Türkiye’deki ilk mağazası 2004 yılında Akmerkez’de açılan Massimo Dutti markasının 12’nci mağazası ise ağustos ayında Ankara Gordion Alışveriş Merkezi’nde hizmete girecek.

Akıllı tavşanlar Perestroyka’da

Batı dünyasının yeni teknolojik fenomeni Nabaztag, Türkiye’ye geldi. İletişim dünyasının bu yeni trendi, 23 santim boyunda şirin bir wi-fi tavşan. Şarkılar söyleyen, kulaklarını oynatıp maskaralıklar yapan Nabaztag, hava durumlarını, borsadaki son gelişmeleri takip edip hisse senetleri raporlarını alabiliyor, cep telefonlarına gelen mesajları okuyabiliyor. Nabaztag’ları Çapamarka ekibi Joke Perestroyka’da sergilemeye başladı. Hem de özel bir projeyle... Birbirinden ünlü isimler sergi için kolları sıvadı, akıllı tavşanları kendi zevklerine göre dizayn etti. Sezen Aksu, Beyazıt Öztürk, Yalın, Serdar Ortaç, Erdil Yaşaroğlu, Nur Yerlitaş gibi isimlerin akıllı tavşanları her gün 12.00-19.00 saatleri arasında sergileniyor.
Yazarın Tüm Yazıları