Soroptimistlerden kız öğrencilere yaz kampı

Güncelleme Tarihi:

Soroptimistlerden kız öğrencilere yaz kampı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 16:13

Soroptimistlerden kız öğrencilere yaz kampı

Haberin Devamı

TÜRKİYE Soroptimist Kulüpleri Federasyonu'nun, 28 farklı şehirden gelen ve farklı disiplinlerde eğitim gören kız bursiyerler için düzenlediği, 21 Soroptimist üye eğitimcinin de katıldığı kamp Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde yapıldı.

Soroptimistler yazın da gençler ile eğitime devam etti. Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu’nun (TSKF) Seferihisar Gençlik Kampı Projesi 5'inci kez düzenlendi. 28 farklı şehirden gelen ve farklı disiplinlerde eğitim gören kız bursiyerler için düzenlenen, 21 Soroptimist üye eğitimcinin de katıldığı kamp Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde yapıldı. Bu kampta kişisel gelişim, sunum teknikleri, sağlık, çevre, mentorluk, hukuk, bilişim suçları, bilgi güvenliği gibi her güne özel konu başlıkları altında eğitimler gerçekleştirildi. Serbest zamanlarda yüzme, spor ve dostluklar pekiştirildi.

TKSF Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Pakkan, kamp ile genç kızlara hem eğitim, hem de tatil imkanı sunduklarını belirterek, onlara örnek olmayı hedeflediklerini dile getirdi. TSKF Yönetim Kurulu üyeleri, TSKF Burs Komisyonu Başkanı ve konaklayan, eğitim veren üyeler olarak gençlerle birlikte olmanın herkesi memnun ettiğini ifade eden Pakkan, "Başarı öyküsünü paylaşan Köy-Koop Genel Başkanı Neptün Soyer’e, bizleri öğrencilerimiz ile birlikte ağırlayan Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Turan ve Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu’na ayrıca teşekkür ediyoruz. İzmir Kulüpleri Üyeleri ve diğer şehirlerimizden de kampa katılan, destek veren üyelerimiz ile gençlerimizle gurur duyduk. Yolları açık olsun, geleceğin çağdaş kadınları olarak hayalleri büyük. Bu hayalleri gerçekleştireceklerine inancımız tam" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!