Sorgun’da “Bilinçli aile, ideal gençlik” konulu konferans

Güncelleme Tarihi:

Sorgun’da “Bilinçli aile, ideal gençlik” konulu konferans
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2018 12:35

Sorgun’da “Bilinçli aile, ideal gençlik” konulu konferans

Haberin Devamı

Halit YILMAZ/SORGUN, (Yozgat) (DHA) YOZGAT’ın Sorgun ilçesinde Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Bilinçli Aile, İdeal Gençlik’ konulu konferans düzenlendi.
Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından organize edilen konferans, Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonunda yapıldı. Konferansa Sorgun Belediye Başkan Vekili Murat Gürbüz, Sorgun İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz, Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yusuf Çetintaş ve aileler katıldı.
Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, buradaki konuşmasında internet kullanımı, aile hayatı, aile içi iletişim gibi konularda katılımcılara önemli mesajlar verdi. Aslanhan, “Türkiye’de aile kavramını ele aldığımız zaman neredeyse eşiyle ya da çocuğuyla problemi olmayan aile yok. Evlerde ciddi bir sıkıntı var. Hepimizin yüreğini yakan sıkıntılar var. Herkes mutlu ve huzurlu yuvanın yollarını arıyor. Bunun belki birçok yolu var ama benim bildiği bir yol var. O’da samimiyetten geçiyor“ şeklinde konuştu.
Daha sonra Aslanhan, ‘Bilinçli Aile’ konulu kitabını okurları için imzaladı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!