Sorgun’da 2017'nin son güvenlik toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Sorgun’da 2017nin son güvenlik toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 13:29

Sorgun’da 2017'nin son güvenlik toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

Halit YILMAZ SORGUN, (Yozgat) (DHA)-SORGUN Kaymakamlığı tarafından her ay düzenli olarak yapılan güvenlik toplantısı bu kez Çiğdemli kasabasında yapıldı.
Çiğdemli Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen toplantıya Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Çiğdemli Belediye Başkanı İsmail Biçer, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz, Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, İlçe Milli Eğitim Müdür Hüseyin Ekinci, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Salih Dişlioğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Cengiz Arslan ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hasan Özben katıldı.
Her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri güvenlik toplantısının 2017 yılının sonuncusunu Çiğdemli kasabasında düzenlendiklerini belirten Sorgun Kaymakamı Altınpınar “Bu tür toplantılar sayesinde gerek ilçe, gerekse belde halkının sorunlarına çözüm önerileri bulma şansımız oluyor. Amacımız vatandaşlarımızın rahat ve huzur içinde yaşamaları noktasında gerekli bütün tedbirleri almaktır. Bunun için de öncelikli olarak sorunların saptanması, ardından da gerekli önlemlerin alınması gerekir” dedi.
OTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!