Sorgun’da Gurbetçiler Şöleni İptal Edildi

Güncelleme Tarihi:

Sorgun’da Gurbetçiler Şöleni İptal Edildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 13:50

SORGUN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ŞİMŞEK, SON GÜNLERDE GENEL ŞEHİT HABERLERİ ÜZERİNE GURBETÇİLER ŞÖLENİNİ İPTAL ETTİKLERİNİ AÇIKLADI.

Yozgat’ın Sorgun İlçe Belediyesi, Yozgat merkez ve diğer şehirlere gelen şehitler dolayısıyla 8-9 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Gurbetçiler şöleni kapsamındaki eğlence ve konserleri iptal etti.
Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, son günlerde sosyal medya üzerinden bu konuyla ilgili yoğun eleştiriler aldıklarını, söz konusu programın bir ay öncesinde planlandığı belirterek, “Gurbetçi Şöleni içerisinde yer alacak olan Milli Piyango çekilişleri herkesin çok iyi bildiği gibi her ayın belirli tarihlerinde yapılmaktadır. Çekilişler esnasından düzenlenen konserler de sahne alacak sanatçıların ücretleri de yine Milli Piyango İdaresi tarafından ödenmektedir. Biz belediye olarak sadece halkımıza duyurup, tarih ve yer belirleyip organize ediyoruz. Kaldı ki biz, bizi eleştirdikleri konularda onlardan daha hassas davrandık ve bu konseri iptal ettik" dedi.
Şimşek, "Onlardan daha çok vatansever olduğumuzu burada tartışacak değiliz. Bu vatan için, bu millet için ter dökenler, bu millete hizmet edenlerin kimler olduğunu bu asil millet çok iyi bilmektedir. Söz konusu programın eğlence kısmı zaten iptal edilmiş olup, Milli Piyango çekilişi sade bir şekilde kurum tarafından yapılacaktır” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!