Sorgun Belediyesi öğretmenleri unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Sorgun Belediyesi öğretmenleri unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 10:16

Sorgun Belediyesi öğretmenleri unutmadı

Haberin Devamı

Halit YILMAZ/SORGUN(Yozgat), (DHA)- YOZGAT’ın Sorgun ilçesinde TEOG sınavlarının ardından belediye tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe merkezi, kasaba ve köy okullarında görev yapan 50'si emekli 250 öğretmen ile aileleri onuruna akşam yemeği düzenlendi.

Sorgun genelinde görev yapan ve emekli olmuş öğretmenler onuruna düzenlenen programa Kaymakam Mesut Tabakçıoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Metin Gezer, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, öğretmenler, emekli öğretmenler ve aileleri katıldı. Programda konuşan Kaymakam Mesut Tabakçıoğlu, öğretmenlerin değerine ve öğretmenliğin kutsallığına değinerek, geleceğe eğitimli nesillerin yetişmesi için çaba sarf eden tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Böylesi anlamlı bir günde bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti. “Bu ülkeye güven veren, geleceğimizi emanet ettiğimiz bir nesil inşa eden bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Öğretmenlik mesleği bana göre emekli olunabilecek bir meslek değil öğretmek ve öğrenmek hayatın her noktasında var olan ve asla son bulmayacak bir meslektir, öğretmenliği hayat gayesi edinen siz değerli öğretmenlerimiz ise inanıyorum ki bilinçli, özgüveni yüksek, vatanına milletine sevgi dolu, geçmişini unutmayan ve geleceğe umutla sarılan nesiller yetiştiriyorsunuz. Gözümüz hiç arkada değil. Bu vesile ile hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarını ve öğretmenlerimizi de rahmetle, saygıyla ve şükranla anıyorum. Öğretmenlik gönülden yapılan bir meslektir. Öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceğini gönülden şekillendirenlerdir. Elleri öpülesi öğretmenlerimiz bizim annemiz, babamız, dostumuz, arkadaşımız kısaca her şeyimizdir" şeklinde konuştu.

Günün anısına emekli olan öğretmenlere hediye takdim eden Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat temennisinde bulundu. Yemek programına katılan öğretmenler ise bu nazik davetinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’e teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!