Sony PlayStation Neo'nun fiyatı belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Sony PlayStation Neonun fiyatı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2016 10:57

Sony'nin en yeni oyun konsolu PlayStation Neo'nun satış fiyatı ve piyasaya çıkacağı tarih sızdırıldı.

Haberin Devamı

Hatırlayacak olursanız bu yıl E3 2016'da en iyi etkinliklerden birini düzenleyen Sony, yeni nesil oyun konsolu PlayStation Neo'yu onaylamış ancak henüz duyurusunu gerçekleştirmemişti. Birçok kişinin heyecanla karşıladığı PlayStation Neo'da özellikle 4K çözünürlük desteği olacağı sızdırılan bilgiler arasındaydı.

Resmi olarak Ağustos ayında düzenlenecek olan Gamescom 2016 fuarında tanıtılacağı tahmin edilen PlayStation Neo'nun fiyatı ve çıkış tarihi popüler e-ticaret sitesi Amazon aracılığıyla ortaya çıktı. Cihazın çok uçuk bir fiyatla geleceği iddia ediliyordu ancak ortaya çıkan fiyat PS4'ün devamı olan bir konsol için normal görünüyor.

Sony PlayStation Neo ortaya çıkan bilgilere göre ilk olarak bazı ülkelerde 13 Ekim 2016 tarihinde satışa sunulacak. Amazon'dan edinilen bilgiye göre cihazın standart versiyonu 450 dolarlık fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak. Bu fiyatın Avrupa'da 400 euro, Kuzey Amerika'da ise 400 dolar olacağı söyleniyor. Ayrıca önceki fiyatla şu anki fiyat arasında çok ciddi bir fark bulunuyor. Muhtemelen ön satışa sunulan model standart modelin üstü olabilir ya da sızıntılar doğru olmayabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!