Sonunda zıpkınla denize de daldı

Güncelleme Tarihi:

Sonunda zıpkınla denize de daldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2005 00:00

Geçen yaz Bodrum’da jet-ski kullanan, ardından tekneye bağlı paraşütle havalanan, İstanbul’a döndükten sonra ise otomobille hız denemelerine başlayan görme engelli şarkıcı Metin Şentürk, ‘Sonradan Görmeler’ dizisindeki rolü gereği zıpkınla denize daldı.

Bodrum’daki jet-ski macerası sonrası, sahildeki insanların hayatını tehlikeye attığı gerekçesiyle eleştirilere hedef olan şarkıcı Metin Şentürk, son olarak deniz altına indi. Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, Metin Şentürk, Asuman Krause, Necmi Yapıcı, Esra Akkaya, Şoray Uzun, Nesrin İşçi ve Taner Güngör’ün rol aldığı ‘Sonradan Görmeler’ adlı dizinin çekimlerinde Şentürk, rol gereği balıkadam kıyafetini giyip oksijen tüpünü takarak mavi derinliklere indi. Caddebostan Halk Plajı’ndaki çekimler sırasında elinde bir de zıpkın olan, ancak zıpkını kapalı tutulan şarkıcı, ‘Sanat için öpüşenler var, ben de sanat aşkı için dalıyorum’ dedi.

Jet-Ski’ye binmesi olay yarattı

Metin Şentürk, görme engelli olmasına rağmen birçok hobisini hayata geçirmeyi başardı. Bodrum’daki olaylı jet-ski macerasının ardından, İstanbul’a döndükten sonra da bir hoca gözetiminde direksiyona geçip trafiğe kapalı alanda hız denemesi yapan Şentürk, tavla maçlarında ise rakip tanımıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!