Sonunda Okan da evlendi

Yaklaşık iki yıldır beraber olan manken Nihan Akkuş ile futbolcu Okan Buruk, geçtiğimiz akşam Swissotel Sultanpark’ta düzenlenen törenle evlendi.

600 davetlinin katıldığı, nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı törende, Akkuş’un şahitliğini Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Buruk’un şahitliğini ise Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Adnan Polat ile Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı. Akkuş’un kendi tasarımı olan bir gelinlik giydiği düğünde Okan Buruk’un damatlığı ise Vakko imzası taşıyordu. Çift, balayı için futbol sezonunun bitmesini bekleyeceklerini söyledi.

İngiliz tarzı

İngiltere’de futbol oynayan Emre Belözoğlu, düğüne çift cepli İngiliz tarzı bir takım elbise giyerek geldi. Bu arada gömleğinin manşet kısmına adının baş harflerinin işlenmiş olduğu da gözden kaçmadı.

Tümer Metin’in eşi Cansu Hanım, derin yırtmaçlı elbisesiyle düğünün en iddialı isimleri arasındaydı...

Fatih-Fulya Terim

Zafer Çika-DemetAkbağ

Dilara Endican ile sevgilisi Galatasaraylı futbolcu Thomas, Swissotel’e ayrı ayrı geldi.

Düğüne gelinin manken arkadaşları arasından sadece Tuğçe Güder katıldı.

Mustafa-Meryem Doğan çifti de davetliler arasında yer alıyordu. Meryem Hanım eşinin adını koluna dövme ile yazdırmıştı.

Özhan Canaydın

Burçak Temizkanoğlu

Davetin gülü

Ünlü mimar Mustafa Toner, 50’nci yaşını geçtiğimiz akşam Bodrum-Türkbükü’nde verdiği partiyle kutladı. Tüm dostlarını cep telefonlarına gönderdiği mesajla partisine davet eden, ayrıca herkesten kırmızı bir şeyler giymelerini ya da en azından üzerlerinde kırmızı bir aksesuvar bulundurmalarını rica eden Toner’in partisi renkli görüntülere sahne oldu. Gecenin gülü ise Bilgün Dereli’ydi! Beyaz elbisesini saçına taktığı kırmızı gülle renklendiren Dereli, partinin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Biraz caz biraz nostalji

2007 mekan Oscar’ları gecesinden ödülle ayrılan Banlieue Gold, şimdi de nostaljik gecelere imza atmaya hazırlanıyor. Bu yılın en güzel pop-jazz albümlerinden birini yapan Ayten Alpman, İlham Gencer eşliğinde bu akşam ve 11 Temmuz’da bu mekanda sahneye çıkacak.
Yazarın Tüm Yazıları