Sonu belli olmayan konuşmalar

Belli bir proje, macera ya da girişim hakkında daha adil ve yenilikçi fikirlere sahip olabilir ve belli işaretleri yanlış yorumlamayı bırakabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bunun dışında, eğer gerçekten olumlu düşünüyor ya da huzuru sağlamak istiyor olsanız bile, kendinizi bir an da ciddi olmayan sözler söylerken bulabilirsiniz. Karşınızdaki kişiler daha da ilgisiz ya da sizin hiç ilgilenmeyeceğiniz şekilde konuşmaya başlayabilirler benden uyarması.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

BURÇLAR

Koç
İlişkilerinizi yönetmenin en parlak yollarını arayabilir, belli önerileri pratiğe dökebilirsiniz. İmkansız olana değil yapabileceklerinize odaklanmalısınız. Kötü ortamlardan veya olaylardan uzak durmalı ve yeni fırsatları kucaklamalısınız. Herkesin taleplerini yerine getirmek yerine, doğru önerilere kulak verin.

Boğa
İlerlemeye odaklanmalısınız, belli amaçlarınıza erişebilirsiniz. Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir. Yeni tecrübeler sizi motive edebilir veya başarmanıza yardım edebilir. Ufukta aşk var veya uzun vadeli sözler verilebilir.

Haberin Devamı

İkizler
Ufak tefek rahatsızlıklar yapmak istediklerinizle aranıza girmemeli. İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız. Ancak, her şeyin fazlası zararlı olabilir. Değişiklikten çok, istikrara ve pratik olmaya önem vermeniz gerekiyor.

Yengeç
Hiçbir neden özgürlüğünüzü kısıtlayamaz. Kibarca özür dilemeli ve yolunuzda ilerlemelisiniz. Duygularınızı açıkça ifade etmeniz ortamın netlik kazanmasını sağlayabilir. Açık olmanız değişim getirse de, ortalık yatıştığında daha güçlü pozisyonda olmanızı sağlayacaktır. İnançlarınıza bağlı kalmalı ve amaçlarınızın peşinden gitmelisiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Aslan
Sizi ilgilendiren toplantı ya da organizasyonlara katılabilirsiniz. Hizmetlerinizi cömertçe sunmanız hayatınızı veya yaşadığınız yeri değiştirebilecek fırsatlara neden olabilir. Yeni arkadaşlıklar eski ve güvenilir kişileri ihmal etmenize neden olmamalı!

Başak
Yaratıcı çözümler sunmanız ve yardım elinizi uzatmanız karşılaşacağınız olumsuzluklarla ve eleştirilerle uğraşmanızı kolaylaştırabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ve hisleriniz konusunda açık olmanız özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Haberin Devamı

Terazi
Mevcut çabalarınızın sonuçlarını almak üzeresiniz. Sizi motive eden şeyler ve kişilerle vakit geçirmelisiniz. En ufak detayı dahi ihmal etmemeniz gerekiyor. Sorunlu yerleri tespit etmeli ve alternatif yollar bulmalısınız. Kendinizi konuya odaklamanız karşılaşacağınız mücadele ortamlarından başarıyla çıkmanıza yardım edecektir. İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Akrep
Heyecanlı programlar ya da tatil planları yapabilir veya stresinizi azaltmanın yollarını bulabilirsiniz. Yaratıcı fikirleriniz yeni beceriler geliştirebilmenizi sağlayacaktır. Alışılmadık bir kişi ilginç bir alternatif sunabilir. Yakında, romantik veya sevgi dolu ilişkiler açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yay
İsteklerinizi beyan etmeli ve kimin istekli şekilde yanıt verdiğini görmek için geri çekilmelisiniz. İkili ilişkiler açısından pek çok farklı yöne çekilebilirsiniz. Uzlaşmacı olmalı, ama duygusal şantaj yapan kişilere ödün vermemelisiniz. İlgi alanlarınızı korumak için belli değişiklikler yapmalısınız.

Oğlak
Bazı yetenek veya becerilere sahip olduğunu düşündüğünüz kişiler hakkında yanılıyorsanız tamamlanması zor anlaşmalar söz konusu olabilir. Belirsiz hislere sahip olduğunuz ilişkilerinize dikkat edin. Karşı karşıya olduğunuz özel durumun en iyi şekilde ele alınması gerekiyor. Sorular sormalı ve hayatınızı ve sevdiğiniz kişilerin hayatlarını geliştirebilecek planlar yapmalısınız.

Haberin Devamı

Kova
Duygusal ya da ekonomik ilişkilerinizde çeşitli alternatiflere sahipsiniz. En ilgincine odaklanmanızda fayda var. Başladığınız işleri bitirecek enerjiye ve zamana sahip olacaksınız korkmayın. Sosyal aktivitelere ve grup çalışmalarına katılımda bulunmanız iletişim ağınızı genişletmenizi ve yeni bağlantılar kurmanızı sağlayabilir. Yeteneklerinizi geliştirin.

Balık
Daha etkin ve yolun sonunda daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek planlar, anlaşmalar ya da yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Gezegenler size yolu hazırlıyor, bir adım atın hadi! İşi ve eğlenceyi birbirine karıştırmamalısınız. Evdeki sorunlar profesyonel hayatınızın önüne geçebilir. İşbirliği içinde olduğunuz bir kişiyle alışılmadık bir diyalog ya da ilişki içine girebilir, kendinizde ya da genelde bazı değişiklikler yapmaya motive olabilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda.

Yazarın Tüm Yazıları