Sonku’yu oynamak istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Sonku’yu oynamak istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2008 00:00

‘Benim Annem Bir Melek’ adlı dizide izlediğimiz Dolunay Soysert, Hafta Sonu'na konuştu.

Haberin Devamı

DOLUNAY SOYSERT FOTOĞRAFLARI

Son dönemde ‘Benim Annem Bir Melek’ adlı dizideki Ece karakteriyle gündeme gelen ve kayınvalidesi Neriman’ rolündeki Oya Başar’la yaşadığı çekişmelerle herkesi güldüren Dolunay Soysert, oyunculuğunun önceki döneminde komediden uzak karakterlere bürünmüştü. ‘Cumhuriyet’ filminde Atatürk’ün eşi Latife Hanım’ı, ‘Buluşma’ adlı oyunda Marilyn Monroe’yu, ‘Mavi Gözlü Dev’ filminde Piraye’yi canlandıran Soysert, yeni hedefini
şu sözlerle açıkladı: “Gerçek şu ki, bugüne kadar farklı dönemlerin kadınlarını oynadım. Bunlar gerçekten de sorumluluğu olan rollerdi. Bugün kendimi bulmamda bana yardımcı olan kadınlardır bunlar. Benim gerçekte oyunculuk konusundaki gerçek maceram Latife Hanım’la başladı, Piraye ve Marilyn’le devam etti. Onlar benim kadınlığımı geliştirdiler. Marilyn’den de çok şey öğrendim. İçindeki fırtınaları, hüzünleri, beni başka yerlere götürdü. Şimdi Cahide Sonku’yu çağırıyorum.
Bu yaşımın tam zamanı. Şimdi bir sinema filminde Cahide Sonku olmak istiyorum. Sonku, çok
derin bir karakter. Farklı bir hayat onunkisi. İçkili, eğlenceli, deli dolu bir dünyanın bu hüzünlü kadınını mutlaka bir sinema filmine taşımalıyım. Dilerim bu isteğim en kısa zamanda gerçek olur.”

Haberin Devamı

Röportaj:Yüksel Şengül

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!