Soner Çetin'den Öğretmenler Günü mesajı

Güncelleme Tarihi:

Soner Çetinden Öğretmenler Günü mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 13:14

Soner Çetin'den Öğretmenler Günü mesajı

Haberin Devamı

 

ADANA ,(DHA) - ADANA'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Soner Çetin, mesajında, öğretmenlik mesleğinin gelecek nesillerin yetişmesindeki önemine vurgu yaparak, şunları söyledi:
"Annesinin kucağından ilk kez ayrılıp, emanet gelen çocuklarımızı şefkatiyle kucaklayıp, hayat denizinde yelken açtıran, karşısına çıkacak çetin yolları, o yolları nasıl yürüyeceğini gösteren, milyonlarca çocuğun gelişmesinde, benliğini bulmasında, yarınlara hazırlanmasında sonsuz emek harcayan siz değerli öğretmenlerimiz; sizler bilimin ve aydınlığın mimarlarısınız. Üzerimizdeki hakkınızı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar saygın ve fedakarlık gerektiren bir meslektir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözünde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği görev, toplumsal ve bireysel anlamda bütün özeni hak etmektedir."

 

 

 

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!