Soner Çetin, Kılıçdaroğlu'na söz verdi: Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın mazbatasını size getirip teslim edeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Soner Çetin, Kılıçdaroğluna söz verdi: Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığının mazbatasını size getirip teslim edeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2018 16:32

Soner Çetin, Kılıçdaroğlu'na söz verdi: Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın mazbatasını size getirip teslim edeceğiz

Haberin Devamı

Yusuf BAŞTUĞ-Çağlar ÖZTÜRK-Akif ÖZDEMİR/ADANA, (DHA) -  ADANA'da merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na buradan bir söz vermek istiyorum. Gece gündüz demeden çalışacağız. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın da mazbatasını size getirip teslim edeceğiz" dedi.
Yurt Mahallesi Muhtarlığı önündeki alanda hazırlanan tören alanında konuşan Soner Çetin toplanan vatandaşlara seslenerek, "Mütevazı toplu açılış törenimizi mitinge çevirmişsiniz. Hazırladığımız tanıtım filmini kısa tutmalarını istedim. Ancak, 4 yılda yaptıklarımızı anlata anlata bitiremiyoruz. Hemşerilerimiz bizim belediyecilik anlayışımızı çok iyi biliyor. Bu 4'ncü büyük açılış töreni. İlkini belediye başkanlığını kazandığımızın 7'nci ayında yaptık. Bir çok belediye, 'hoş geldin' ziyaretleriyle uğraşırken biz gece gündüz çalışıyorduk. her yıl toplu açılışlar yaptık. bu açılışların 5'ncisini 30 mart 2019 seçimlerinden hemen öncesinde yapacağız" diye konuştu.
PARTİZANLIK YAPMADIK
Her hafta toplantı ve açılışları sürdürdüklerini ve partizanlık yapmadıkların söyleyen Çetin şöyle devam etti:
"Her hafta sizin karşınıza çıktık. Sizin sorunlarını dinledik. Sizlerle güldük sizlerle ağladık. Sabah saat 06.00 toplantılarında vatandaşlarımızla buluştuk. Her mahallemizde bu toplantıları gerçekleştirdik. Kapı kapı dolaştık. Çukurova'nın her köşesindeki sorunların hepsini çözdük. 32 toplu tesisin açılışına yapacağız. Başkaları gibi hayali açılışlar değil, emekçiyi, anne babayı düşünen halka dokunan hizmetler hepsi. Elimizden makası geldiğimiz günden beri hiç düşürmedik. Ben iddia ediyorum bu bir Türkiye rekorudur. Artık sabah açılışlarını son 1.5 aydır durdurduk ki Genel Başkanımızla yapalım. Benim belediye başkanlığından en çok zevk aldığım zamanlar vatandaşlarla birlikte olduğum zamanlar. Biz hiç bir zaman partizanlık yapmadık. Adaletli eşit hizmet götürmeye çalıştık. Yapılan kamuoyu yoklamalarında hep en başarılı belediye ve belediye başkanı olarak çıktık."
BÜYÜKŞEHİR MAZBATASINI TESLİM EDECEĞİZ
Konuşmasının sonunda bir söz vermek istediğini belirten Soner Çetin şöyle devam etti:
"Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na buradan bir söz vermek istiyorum Biz size söz veriyoruz. Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını size getirip teslim edeceğiz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!