Hakkari'nin Yüksekova İlçesi’nde Belediye Zabıta Müdürlüğü ile Çevre Kuruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları denetimler sonucu bir depoda ele geçirilen 8 ton kaçak et, yakılarak imha edildi.
Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Çevre Kuruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine bir depoya baskın düzenledi. Depoda yapılan aramada menşesi belirlenemeyen 8 ton kaçak et bulundu. El konulan etler iş makinası ile kamyonlara yüklenerek kent dışındaki çöplüğe götürülüp, burada yakılarak imha edildi.
Ekipler, depoyu mühürlerken, ele geçirilen etten numune alarak tahlil yapılması için Van İl Tarım Müdürlüğü'ne gönderildi. Yapılacak tahlil sonucu etin menşesinin belirleneceği belirtildi.