Sonbaharla birlikte kendimizi tanıyalım

Kendimizi geliştirmek ya da beklentilerimize ulaşmak, kendimizi daha iyi tanımak ve ifade edebilmek amacıyla düzenlenen seminerler ve atölye çalışmalarından ikisini sizin için seçtim.

Sonbaharda yeni bir ‘ben’le karşılaşmaya hazır mısınız?

‘Ben kimim’ sorusunun yanıtı Fransız Kültür Merkezi’nde

Hepimiz zaman zaman ‘özgür ve yaratıcı ben’in peşine düşeriz. Yeteneklerimizi, birikimlerimizi, duygularımızı, korkularımızı, sevgimizi yani kendimizi ifade etmek isteriz. En önemlisi doğuştan sahip olduğumuz ‘yaratıcılığımız’ı kullanabilmek isteriz.

Atölye, her şeyden önce ‘Ben kimim?’ ve ‘Kendimi nasıl ifade ediyorum?’ sorularına yanıt aramakla başlıyor. Katılımcı, beden, dans, oyunculuk, yazı, resim ve farklı yaratıcı teknikler aracılığıyla kendini özgürce ifade etme yollarını arıyor. Atölye de ona yardımcı olurken, çeşitli farkındalık ve sanat çalışmalarından yararlanıyor.

Neler mi bunlar?

Nefes ve beden egzersizleri/ Enerji ve ses çalışması/ Dans, Öykü; Resim ve Oyunculuk üzerine denemeler/ Aktif meditasyon/ Konsantrasyon/ İçerdeki ‘yargıç’/ İfadede özgürlük! Korku/ Cesaret/ Ya başkaları?

Berna Tunalı: Atölye çalışması, 1965 doğumlu Tunalı tarafından gerçekleştiriliyor. Tunalı, yedi yıldır ‘film oyunculuğu’ ve ‘değişme ve yaratma cesareti’ atölyelerinde eğitmenlik yapıyor.

Workshop tarihleri: 28 Eylül Çarşamba- 5 Ekim Çarşamba- 12 Ekim Çarşamba- 17 Ekim Pazartesi ve 19 Ekim Çarşamba,

Saatler: 19:00- 22:00 arasında

Toplam: 15 saat

Kayıt: Fransız Kültür Merkezi, Taksim

Tel:0 212 334 87 40

Fiyatı: 280 YTL.


Ferrarisini Satan Bilge İstanbul’a geliyor


Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de en çok satanlar listesinin ilk sırasına oturan Ferrarisini Satan Bilge kitabının yazarı Robin Sharma 17-18 Ekim tarihlerinde İstanbul’da olacak. Türk basınında ilk kez Çekirge’de röportajı yayımlanan Sharma’yı, pek çok gazete, televizyon, dergi ve imza gününde göreceksiniz. Şaşırmayın!


Outlook semineri ile hayat kalitesi yükselsin


Eğer hayattan beklediğini alamayan bir insansanız ve biraz da paranız varsa, motivasyonunuzu artıracak, kendinize güveninizi kazandıracak bir seminer geliyor İstanbul’a:

Outlook. İstanbul’da OWO tarafından düzenlenen ve eğitmenler Tony Wiseman ve Orit Josefi tarafından verilecek seminer, İngiltere, İspanya ve İsrail’de oldukça popüler.

Outlook hayatı yönetiş biçimimizi farklı açılardan görmemizi sağlıyor ve hayat kalitemizi yükseltebilmemiz için yeni fırsatlar yaratıyor.

Tony Wiseman: Outlook seminerinin yaratıcısı ve uluslararası bir eğitimci. Tony Wiseman, Outlook seminerini deneyimli bir asistan takımı ile birlikte gerçekleştiriyor.

Seminerin Yeri: Otel Euro Plaza

Tarihi: 29 Eylül-3 Ekim 2005

Adresi: Tarlabaşı Bulvarı No:292 Taksim

Fiyatı: 550 YTL.

(Takip eden üç ay içinde iki adet, öğretileri tazeleme ve zenginleştirme gecesi yapılacak.)

www.outlooktraining.org

OWO: 0212 287 99 98
Yazarın Tüm Yazıları