Sonbahar keyfini City’s Nişantaşı’nda yaşayın

Güncelleme Tarihi:

Sonbahar keyfini City’s Nişantaşı’nda yaşayın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2008 00:00

Yazla, denizle ve güneşle doya doya vedalaşma fırsatı veren son uzun tatil de bitti, herkes şehre döndü. Şimdi yenilenen vitrinlerin, popüler restoranların, eğlence mekanlarının tadını çıkarma, sinemada film izlemenin keyfine varma zamanı. Kısacası şehirde sonbaharı yaşamanın vakti geldi. Peki ama sizin adresiniz neresi?

Tüm bu imkanları bir arada barındıran City’s Nişantaşı, en son trendleri, dünyaca ünlü markaları, popüler lezzetleri, en yeni filmleri ve eğlenceyi ayağınıza seriyor.

KARİZMATİK SONBAHAR İÇİN

Güçlü, karizmatik ve etkileyici. D&G’nin sonbahar- kış koleksiyonunu tanımlayan anahtar kelimeler bunlar. Ekoseler bu sezon altın çağını yaşıyor. İngiliz stiline uygun fularlar, şal ve baklava desenleri çağa ayak uyduruyor. Tüllerle detaylandırılmış elbiseler ve etekler; 1970’lerden günümüze taşınıyor.

KUSURSUZ ŞIKLIĞA SAHİP OLUN

Gianfranco Ferre kadınının, Swarovski işlemeli asil elbisesiyle fark edilmemesi mümkün değil. Objelerin, itinayla ve daha bir ayrıcalıklı irdelendiği sonbahar-kış kadın koleksiyonu ile bu sezon kusursuz bir şıklığa sahip olabilirsiniz.

ERKEK MODASINDA İTALYAN STİLİ

Pal Zileri, City’s Nişantaşı -1. katta. Koyu kahve, gri-mavi, deniz mavisi, kızıl, portakal-mandalina tonları, kırmızılar ve Venedik’teki festivallerde görülen, kaotik-elegant renkler koleksiyona hakim. Türkiye’deki ilk mağazasını City’s Nişantaşı’nın içinde açan Pal Zileri’de, dış giyimin yanında iç giyimden parfüme, saatten cüzdana hatta ayakkabıya, bir gardırop hazırlayacak kadar çeşit var. Takım elbiseler, at kılı, deve kılı, saf pamuk, yün gibi doğal fiberlerden yapılıyor. Kollarda bulunan beyaz çizgili astarlarsa elle dikiliyor.

En neşeli doğum günü partisi

Çocuğunuza farklı ve eğlenceli bir doğum günü sürprizi mi yapmak istiyorsunuz? O zaman en doğru adres Party Kids. Bırakın çocuğunuz oyun alanlarında doyasıya eğlenip, gösteri bölümünde animasyon izleyip, sihirbaz ve palyaçolarla kahkaha atıp doyasıya eğlensin.

Doğumgünü davetiyesi, sevilen hayal kahramanlarının karakterleriyle süslenmiş doğum günü masaları, balonlar, 150 pasta çeşidinden seçeceğiniz pasta, büyüklere ve küçüklere yiyecek çeşitleri ve sınırsız içecek, animatör eşliğinde oyunlar, yarışmalar, danslar, yüz boyama, top havuzu, tırmanma duvarı, oyun sistemleri, Playstation köşeleri, jetonlu oyuncaklar, içi sürprizlerle dolu pinyata ve hediye kutuları bu unutulmaz doğum gününün parçaları.

Üstelik partiye giderken hediye için koşuşturmaya gerek yok. Giysiden oyuncağa, boya kalemlerinden hayal kahramanlarına birbirinden farklı hediye alternatifleri için City’s Nişantaşı mağazalarına bakabilirsiniz.

Doğal güzellik

Sonbaharın tadını çıkarabilmek için, biraz da değişen mevsime ayak uydurabilmek gerekiyor. Değişen koşullardan en çok cildiniz, bedeniniz etkileniyor. Her zaman pürüzsüz bir tene sahip olmak için ihtiyacınız olan her şeyi, City’s Nişantaşı çatısı altında bulabilirsiniz. En son çıkan parfümleri de unutmamak lazım. Mevsim çiçeklerinin kokusu teninize hakimken daha güzel, daha doğalsınız...

EL YAPIMI KOZMETİK

Lush, 250’yi aşkın ürün çeşidiyle doğal güzelliğin sırlarını açığa veriyor. Tamamen el yapımı ve taze hammaddelerle üretilen Lush ürünleri ile kendinizi keşfetmenin farkına varacaksınız. Ellerinizin koruyucu perisi The Godmother ve hassas ciltlerin bakıcısı Porridge, Lush’ın en iyi ürünlerinden yalnızca birkaçı.

UZMAN NOKTA DESTEĞİ

Citylife mağazalarında, organik yiyecekler, enerjisi azaltılmış ve diyabetik gıdalar, besin destekleri, vücut bakım ürünleri, dermokozmetik ürünleri, ağız bakım ürünleri, aromaterapi ürünleri, kişisel bakım amaçlı elektrikli aletler satılıyor. Şimdi bu mağazalardaki "Uzman Nokta" ile, uzman diyetisyenler tarafından doğru beslenmeye yönelik destek hizmetleri ücretsiz veriliyor. Bu hizmetler yine ücretsiz yapılan yağ-kas oranı, kan basıncı, vücuttaki oksijen oranı gibi ölçümlerin verileri ışığında gerçekleştiriliyor. Citylife diyetisyenlerinden kilo kontrolü, sporcu beslenmesi gibi konularda da destek alabilirsiniz. Kozmetik uzmanları da cilt bakımı konusunda kişiye özel danışmanlık hizmeti veriyor.

ASİ AMA MASUM BİR KOKU

Parfümeri zinciri Douglas’ta bulabileceğiniz Innocent Rock, Thierry Mugler’ın yeni sezon bombası. Daha önce çıkardıkları Innocent biraz değişmiş, Innocent Rock olmuş. Daha meyvemsi, kışkırtıcı ve romantik. Üzüm, gül, karabiber notaları var içinde. Şişesi bir heykeli andırıyor.

WALL-İ HEYECANI NİŞANTAŞI’NDA

Çocukların heyecanla beklediği Wall-i sonunda vizyona girdi, hem de hoş bir sürprizle... Citylife Sinemaları’nda Wall-i izleyenler, Wall-i filminin oyuncaklarını Nezih’ten yüzde 10 indirimle alıyor. Ayrıca sinema biletlerini Denizbank Bonus ile alan herkes indirim kazanıyor.

SÜRPRİZLERLE DOLU MARKA

Bodique, Evde Rahat Giyim Koleksiyonu ile yüzde 100 koton rahatlığını bedeninize taşıyor. Saten ve parlak kumaşlarda ağırlık, siyah ve pembeden yana. Ünlü iç giyim tasarımcısı Guus Schlatmann’ın, sadece Bodique için hazırladığı, son derece hafif materyallerden oluşan ve en son trendleri yansıtan tasarımları ise çok özel.

DÜNYA DEVLERİ İNDİRİMDE

Mendos, Türkiye genelindeki 20 mağazasıyla, dünyada moda trendlerini belirleyen dev markaların iç giyim ve mayo koleksiyonlarını satıyor. 2008-2009 sezonunun moda olan tüm renk, desen ve modelerini bir arada bulabilirsiniz. Calvin Klein, Emporio Armani, Selmark, Maiden Form, Just Cavalli, Galze Lavente, Gottex, Miracle Suit, Linclalor bu markalardan bazıları. İç giyim, mayo, gecelik, pijama, terlik ve çorap gibi alternatifleri, kısa bir süre için çok cazip indirimlerle alabilirsiniz.

LOLA&COCO, YAZI ARATMAYACAK

La Senza’nın Lola&Coco koleksiyonu, kış ortasında yazı aratmayacak kadar cıvıl cıvıl ve rengarenk. Hippi tarzını yansıtan bu koleksiyon, bizi yeniden 70’lere götürüyor. Turuncular ve morlar en fazla göze çarpan renkler. Zebra ve panter baskılı takımlar bulabilirsiniz. Pamuklulardan satenlere uzanan kumaş seçenekleri de sınırsız ve heyecan verici.

Geceye devam

Akşam 22.00’den sonra da hizmete devam eden City’s Nişantaşı’nın şık ve kaliteli mekanlarında dostlarınızla buluşabilir, unutamayacağınız lezzetler tadabilirsiniz. İstanbul’un ünlü işletmecilerinin sahibi olduğu popüler bar ve restoranlar, tam anlamıyla isteklerinizi karşılayacak nitelikte. Bunun için Teşvikiye Caddesi’ne gelmeniz ve aracınızı valeye bırakmanız yeterli. Sizi karşılayacak dorman’ler eşliğinde, "Exclusive Asansör" ile doğruca restoran katına çıkabilirsiniz. City’s’de gece istediğiniz kadar keyifli, istediğiniz kadar lezzetli ve istediğiniz kadar uzun...

SİNEMA HEDİYELİ JAPON MUTFAĞI

Mutfak danışmanlığını Japonya’nın dünyaca ünlü şefi Shunichi Horikoshi’nin yaptığı Suinn’in aşçısı, Türkiye’de Uzakdoğu mutfağının öncülüğünü yapan Executive Chief Osamu Ebina. Deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan, stilize edilmiş özel yemekler ve keyifli dakikalar sunan Suinn, dördüncü katta. Mekanın müşterilerine hoş da bir sürprizi var. Ekim boyunca 17:00- 23:00 arasında rezervasyon yaptırarak yemek yiyen herkese, Citylife Sinemaları’ndan istenilen filme bir bilet hediye ediliyor.

BU KAFEDE HER ŞEY ŞAKA GİBİ

İzzet Çapa’nın işlettiği It’s A Joke, bu kış da şehrin en popüler mekanlarından biri olacak.

Güne sıkı bir sabah kahvaltısıyla başlamak, arkadaşlarla akşam yemeğinde buluşmak, ya da iş çıkışında rahatlamak için çok özel bir şarap yudumlamak isterseniz adresiniz belli. Eski okul defterinizi hatırlatan mönüden, mekanın önerisi yeşil karidesli salatayı seçebilirsiniz. Garsonunuzla moda veya uzay üzerine ilginç bir sohbet edebilirsiniz. O gün sadece size özel hazırlanmış bir kokteyl içebilirsiniz. Burada herşey mümkün. Belki de kolej kıyafetli garsonların, Madonna’nın "Hung Up" şarkısı eşliğinde şovlarla servis yapmasını izlemek istersiniz. Tüm bu şakalar sadece tek bir mekanda It’s a Joke! Siz de bu şakaya ayak uydurun.

FRANSA’DAN GELEN LEZZET

Dünyaca ünlü Fransız restoranı L’Entrecote de Paris, hem mönüsüyle hem dekorasyonuyla kışa merhaba diyor. Fransız stili ipekli şık perdelerin kullanıldığı, gerçek sanat eserlerinin sergilendiği dekorasyonu da dikkat çekici. Antrikotun ön planda olduğu mönüden dokuz ayrı çeşit salata, peynir tabağı, soğan çorbası, fajita çeşitleri, t-bone bonfile, kuzu pirzola gibi et seçeneklerini, krem brule, çikolatalı sufle, L’Entrecote special gibi tatlı seçenekleri sayılabilir. Oldukça geniş bir şarap mönüsü de var. Fransız, İtalyan, İspanyol, Şili, Kaliforniya, Güney Afrika, Arjantin şaraplarını tadabiliyorsunuz.

BOĞAZ MANZARALI EĞLENCE

Citylife Sinemaları’nın Boğaz manzaralı fuaye alanında yer alan Barcode, sinema severlere güzel bir film sonrası eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Geniş bir alana sahip olan Barcode, gündüz saatlerinde kafe-bar, gece saatlerinde ise sinemadaki son seanstan sonra bar olarak hizmet veriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!