Sonbahar dekorasyon önerileri

Güncelleme Tarihi:

Sonbahar dekorasyon önerileri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 14:53

Eylül ayının gelmesiyle birlikte tüm şehirler sonbaharı çok az yaşıyor. Ancak yine de siz sonbahar dekorasyon önerilerini dikkate alın...

Haberin Devamı

Ağaçlar yenilenmek için eskilerinden kurtulurken bizim için harika dekoratif obje olabilecek yapraklarını hediye ediyorlar. Sonbaharın o rengârenk tonlarındaki yapraklar, kuru dallar, kuru meyve ve sebzeler masanızda, dresuarınızda, sehpanızda harika görüntüler yaratmanızı sağlayabilir. Bakın size bir kaç şık öneri. Yaratıcılığı, her zaman olduğu gibi size bırakıyorum.

Sonbahar dekorasyon önerileri


Büyük cam içindeki mumları her zaman çok beğenmişimdir. İri mumlarla birlikte içine yerleştireceğiniz kuru yapraklar ve çiçekler oldukça farklı bir görüntü yaratmanızı sağlayacaktır. Daha önce paylaştığımı hatırlıyorum, kullanılmış tarçın çubuklarını büyük mumlara sararak kendi kokulu mumlarınızı yaratabilirsiniz.

Sonbahar dekorasyon önerileri


Görsellerde gördüğünüz şekilde kuru birçok sebze ve meyveyi dekoratif amaçlı kullanmak mümkün. Ceviz, fındık, meşe palamudu... Hatta mercimek, fasulye, mısır aklınıza gelebilecek birçok şey olabilir.

Sonbahar dekorasyon önerileri


Kozalaklar kışın, özellikle yılbaşı döneminde, en fazla kullanılan dekoratif objeler. Onları doğal renklerinde kullanabileceğiniz gibi altta görüldüğü şekilde rengârenk de boyayabilirsiniz. Hasır veya bambu sepetlere de oldukça çok yakışıyorlar.

Sonbahar dekorasyon önerileri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!