Son yabancı sponsora

Güncelleme Tarihi:

Son yabancı sponsora
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2012 02:57

Hacettepe Üniversitesi Başkanı Hakan Hamdi Çelik, takımın son yabancı oyuncusunun sponsor firma tarafından transfer edileceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Hacettepe Üniversitesi’nin Başkanı Hakan Hamdi Çelik, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını belirterek, “Bir yabancı oyuncu kontenjanımız boş duruyor. Onu da sponsora bıraktık” dedi.
Çelik, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde takımın Bartın İnkumu’nda bulunan Hacettepe Üniversitesi’nin sosyal tesislerine gittiğini söyledi. Takımın 16 oyuncuyla yeni sezona burada hazırlanacağı belirten Çelik, “Takımımız 1 hafta süresince İnkumu’nda hem salon hem kum antrenmanı yapacak. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Çelik, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladıklarının altını çizerek, şöyle devam etti:
“Takımımıza büyük fayda sağlayacağına inandığımız oyuncuları kadromuza dahil ettik. Takımda güzel bir birliktelik sağlandı. Bir yabancı oyuncu kontenjanımız boş duruyor. Onu da sponsora bıraktık. Yabancı oyuncu konusunda bir sponsor bulursak alacağımız son yabancıyla tamamen transferi sonlandırmayı planlıyoruz. Hacettepe Üniversitesi olarak yeni sezonda belirlediğimiz hedefler doğrultusunda hareket etmeye devam ediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!