Son Trabzonlu

SAHADA mücadele eden tek bir Trabzonlu futbolcunun olmadığı maçta, uzun bir aradan sonra görevine geri dönen Şenol Güneş, ben ve benim gibi düşünenlerin tek umudu olarak kulübedeydi.

Haberin Devamı

Kadroda Ömer ve Onur’un dışında değişiklik yoktu. Ama takım daha derli toplu, daha disiplinli ve kapasitesinin sınırlarını zorlayan bir oyun ortaya koydu.

Ankaragücü’nün ilk yarının sonunda topla daha fazla oynar gözüktüğü dakikalarda bile oyunun kontrolü, Trabzonspor’un elindeydi. Belki de geldiğinden bu yana Alanzinho gerçek yeteneğini ilk defa bu maçta sergileme fırsatı buldu.

Değerlerimize sahip çıkalım

Umut ve Gabriç, mükemmele yakın bir futbol oynadılar. Kısacası Trabzonspor, oynadığı mükemmele yakın futbolla geri kalan haftalarda ilk 13 haftanın acısını unutturacak bir görüntü sergiledi.

Benim Trabzonspor’da gözlemlediğim tek fark, hoca farkıydı. Yani elimizde kalan son Trabzonlu Şenol Güneş’ti. Tek bir Trabzonlu futbolcusu olmayan Trabzonspor’u, Trabzonspor gibi oynatan Şenol Güneş’ti.

Haberin Devamı

Ben dün maçı dün çok farklı bir gözle seyrederken bazı şeyleri ne kadar çok özlediğimizin farkına vardım. Türk futbolunda Trabzonspor olarak varlığımızı devam ettirmek istiyorsak, Şenol Güneş gibi kendi değerlerimize sahip çıkmak zorundayız.

Yazarın Tüm Yazıları