Son maçta başkana sevgi seli

Güncelleme Tarihi:

Son maçta başkana sevgi seli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2007 10:25

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, başkanlığını üstlendiği dönemin son maçında 5-0'lık net bir skorla kulübe veda etmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Haberin Devamı

Vestel Manisaspor Kulübü'nde 3 yıldır başkanlık görevini sürdüren Haluk Çubukçu, Fortis Türkiye Kupası 2. turundaki Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçı sonrasında taraftarların yoğun tezaüratlarına alkışlarıyla karşılık verdi. Kimi taraftarlar ise boyunlarındaki siyah-beyaz-kırmızı renkli atkıları başkan Çubukçu'nun boynuna takarak sevgilerini ortaya koydular.

Çubukçu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Takımımızın tur atlaması çok sevindirici. Finale kadar çıkacağına inanıyorum. 5-0 ekstra moral oldu. Yeni yönetime ve takıma başarılar diliyorum. Bundan sonra da maçlara gelmeye çalışacağım” dedi.

Teknik direktörü Giray Bulak da, “Eleme müsabakası olduğu için bu maçın telafisi yoktu. Dolayısıyla işi sıkı tutmamız gerekiyordu. Bazı Süper Lig takımlarının elenmesi bu gerçeği ortaya koydu. Örneğin Alanyaspor, Sivasspor'u eledi” dedi.
Bulak, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

“Sakatlıktan çıkan arkadaşlarımız vardı. Rafael yeni iyileşti. 3. kaleci Egemen'e şans verdik. Güven'in kendine olan güveninin gelmesi gerekiyordu, ona da şans verdik. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni kutluyorum. 5-0 önde olmamıza rağmen disiplinden hiç kopmadılar. 10 kişi olmasalardı 5-0 olmazdı bu maç. Sonuçta bizim açımızdan iyi bir maç oldu. İyi oynadığımızı düşünüyorum.”

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte öfkesini maçın orta hakeminden çıkarmak üzere sahanın ortasına doğru koşmaya başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Teknik Direktörü İsmet Savcılıoğlu, Giray Bulak tarafından güçlükle sakinleştirilerek soyunma odasına götürülmesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Savcılıoğlu, “Hakemleri kınıyorum. Maçta verilen penaltının penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Bunları söylerken Vestel Manisaspor'un emeğine saygısızlık yapmıyorum. Onları tebrik ediyorum. Maçtan sonra hakeme doğru gittim. Hakeme bize haksızlık edildiğini anlatacaktım. Ligde 6 kırmızı kart gördük. Bu çocuklar genç. O kadar centilmen olmalarına rağmen cezalandırılıyorlar. Bize de yazık. Bu ligde ağlayana puan veriliyor. Biz sahipsiziz. O yüzden haksızlıklar bizi buluyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!