Son Kartal Kerim Frei

Güncelleme Tarihi:

Son Kartal Kerim Frei
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2013 22:51

Beşiktaş, birinci transfer döneminin son gününde gurbetçi genç yıldız Kerim Frei’ı 5 yıllığına renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Siyah beyazlılar transferin son günü, uzun süredir peşinde olduğu gurbetçi futbolcu Kerim Frei’ı renklerine bağladı. Galatasaray’ın bir ara almak istediği Fulham’lı futbolcu Beşiktaş’a 5 yıllık imza attı. Kulüpten dün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamaya göre Fulham’a 3 milyon 158 bin Euro bonservis ödendi. Futbolcu ise yıllık 1 milyon 250 bin Euro garanti ücret alacak.

MİLLİ TERCİHİ AY YILDIZ OLDU

Sol açık pozisyonunda oynayan 20 yaşındaki gurbetçi futbolcu, Türk bir baba ile Fas’lı bir annenin çocuğu olarak Avusturya’da dünyaya geldi. Daha sonra ailesi İsviçre’ye göç eden Kerim, Grasshoppers’ta futbola başladı. 2010’da İngiliz Fulham’a transfer olan genç yıldız geçen sezonu Cardif City’de kiralık olarak geçirdi. Altyapılarda İsviçre Milli Takımı’nda oynayan Kerim, A milli takım tercihini ise ay yıldızdan yana kullandı.

Haberin Devamı

Ramon’a 950 bin Euro

Beşiktaş, Corinthians’tan sezon sonu 2.5 milyon Euro’ya satın alma opsiyonuyla bedelsiz kiraladığı sol bek Ramon de Moraes Motta’ya 950 bin Euro senelik garanti ücret ödeyecek. Öte yandan Beşiktaşlı Burak Kaplan, sezon sonuna kadar bedelsiz olarak bu kez de PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor’a kiralandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!