Son günün fotoğrafları

Güncelleme Tarihi:

Son günün fotoğrafları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2007 00:00

Prenses Diana’nın nasıl öldüğüne dair İngiltere’de açılan yeni soruşturmada, şimdiye kadar hiç ortaya çıkmamış şok fotoğralar yayınlandı. Bunların birinde Diana, kazadan birkaç dakika önce Mercedes’in arka camından peşlerine takılan paparazzilere bakarken görülüyor.

Haberin Devamı

Prenses Diana'nın son anları / FotoGaleri

Leydi Diana fotoğrafları için tıklayın

Ön koltukta oturan Dodi’nin koruması Trevor Rees Jones, flaş ışıklarından korunmaya çalışırken, alkollü olduğu öne sürülen şoför Henri Paul de gözlerini kocaman açmış, dalga geçer gibi paparazzilere bakıyor. Kaza sırasında Diana’nın emniyet kemerinin bağlı olmadığı da anlaşılıyor.

Yeni fotoğraflar Adli Tıp Başyargıcı Scott Baker tarafından resmi internet sitesinde yayınlandı. Diana’nın hayattaki en son görüntüsünü oluşturan bu fotoğraftan başka, kazanın hemen ardından Prensesi kurtarmak için çaresizce girişilen çabaları gösteren kareler de internet sitesinde yer aldı.

Bir grup paparazzi arkalarından takip ederken otomobilin önüne geçen bir başka paparazzi aracından çekilmiş çok net fotoğrafta, arka koltukta Diana’nın yanında oturan Dodi Fayed, koltuğunda öne eğilerek saklanıyor. Belki de çevrelerini saran paparazzilerden kurtulmaya çalışırken tüneldeki bir sütuna çarparak yan duvara doğru fırlayan aracın birkaç dakika sonraki paramparça olmuş hali de son görüntüler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!