Son gözde Halil Altıntop

Güncelleme Tarihi:

Son gözde Halil Altıntop
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2010 11:12

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve diğer yöneticiler, Milli Takım kampındaki Halil Altıntop'u Trabzon'a gelmeye ikna etmeye çalışıyor.

Şenol Güneş'in de bu transfer için devreye girdiği belirtildi.

GÜNEŞ DE HALİL'İ İSTİYOR

Milli takımın maçlarını izlemek için Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve diğer yöneticiler, Milli takım kampında bulunan Halil Altıptop'u Trabzon'a gelmeye ikna etmeye çalışıyor. Şenol Güneş'in de eski öğrencisinin transferi için devreye girdiği, bonservisi elinde olan Halil'in de Avrupa'da bir takımla anlaşamaması durumunda Trabzon'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Bu arada Pantelic'ten de cevap bekleyen bordo - mavililer, bu transferin gerçekleşmemesi üzerine Hırvatistan Milli Takımı'nın forveti Jelavic ile yeniden temaslara başlayacak.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Galatasaray'ın Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ı gündemine almasına sert tepki gösterdi. Daha önce de Galatasaray'ı etik davranmamakla suçlayan Yener, "Biz hiçbir zaman önce futbolcuyu ikna edip sonra kulübüyle görüşmedik. Bu hiçbir etik kural çerçevesine sığmıyor. Galatasaray'a hiçbir futbolcumuzu vermeyeceğiz. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.

Öte yandan bordo - mavililer Sylva'nın sözleşmesinin bitmesiyle üçüncü kaleci olarak genç bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Bordo - mavililer, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un genç kalecisi Bora Sevim ve Giresunspor'dan Ramazan Sevi'yle ilgileniyor.

YENER: "AMERİKA'DA TS CLUP MAĞAZASI AÇABİLİRİZ"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ve kulüp Genel Müdürü Sinan Zengin, Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen "Türk Günü Festivali"ne katıldılar. Türk Milli Takımı'nın da katıldığı festivalde ilk kez Trabzonspor Standı açıldı. TS Club ürünlerinin satışının da gerçekleştirildiği stantta Genel Sekreter Hasan Yener ve Genel Müdür Sinan Zengin taraftarlarla yakından ilgilenerek, kendileriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Yener, Amerika'da kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun kaldığını belirterek, "Standımızda yer alan ürünler 2 saat içinde tüketildi. Gördüğümüz yoğun ilgi bizleri memnun etti. Bu da Trabzonspor'un taraftar potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Taraftar potansiyelini gördükten sonra ileride Amerika'da TS Club Mağazası açabileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Bu arada Amerika'nın New York kentinde Trabzonspor'a gönül veren taraftarlar tarafından kurulan Trabzonspor USA Derneği açıldı. Dernek açılışına, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Genel Sekreter Hasan Yener, Genel Müdür Sinan Zengin, Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu ve Trabzonspor USA Derneği Başkanı Kaya Boztepe, TADF Teksas Şube Başkanı Şaduman Gürbüz ve taraftarlar katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!