Son dakika.. 'Turkish police' kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2017 14:35

Esenyurt’taki evine gündüz vakti gelen,  3 Suriyeli tarafından kaçırılıp, işkence edilen Suriyeli Musaab Faruk Alyasın, Asayiş Şube Gasp Büro Rehine Kurtarma ve Müzakere Timlerinin yoğun çalışması sonucu iki gün içerisinde kurtarıldı. Kurtarma sırasında ne olduğunu anlayamayarak iyice korkuya kapılan rehineyi polis 'Turkish  police' diyerek rahatlattı. 

Haberin Devamı

İstanbul Esenyurt’ta yaşayan Musaab Faruk Alyasın,(19) İnönü Mahallesi Balina Caddesindeki evinden silahlı ve bıçaklı kişiler tarafından kaçırıldı.  Alyasın’ı

Son dakika.. Turkish police kurtardı

kaçıran gaspçılar Suriye’deki ailesine telefon ederek, 50 bin lira fidye istedi.  Aileden haber beklenirken Alyasın'a işkence edildi. Asayiş Şube Gasp Büro Rehine Kurtarma ve Müzakere timleriyle irtibata geçen Suriyeli aile, çocuklarının kaçırıldığını ve serbest kalması için 50 bin lira fidye istendiğini söyledi. 

Rehine Müzakere timleri, gaspçılarla aile arasında yaşanan telefon görüşmelerini inceledi.  Esenyurt İncirtepe  Mahallesinde Alyasın’ın tutulduğu daire tespit edildi. Yapılan operasyonda Alyasın’ı kaçırıp  işkence eden şüpheliler, Musab Elali, Hassan Zeydan ve Amma Derviş, gözaltına alındı.  Alyasın kurtarıldıktan sonra ailesine teslim edildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!