Okmeydanı'nda silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var

Güncelleme Tarihi:

Okmeydanında  silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 09:40

Okmeydanı Mithatpaşa Caddesi üzerinde iki grup arasında tabanca, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavga çıktı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti 5 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Okmeydanı Mahmutşevketpaşa Mahallesi'ndeki olay saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hüseyin Baş'ın iki ay önce Figen Akgüç'ü trafik tartışması sonucu darpetmesiyle iki aile arasında husumet başladı. İddiaya göre, Osman Baş ve yakınları sabah saatlerinde Ali Akgüç ve yakınlarına ait olan tekstil atölyesine geldi. Osman Baş ve yakınları Mehmet Baş, Ahmet Baş, Hüseyin Baş ile Hayri Baş husumet içinde olduğu Ali Akgüç ile yakınlarına sopalarla saldırdı. 

Ardından giderek büyüyen kavgada ortaya bıçaklar ve silahlar çıktı. Kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralıların, saldırıya uğrayan Ali Akgüç, Mehmet Selim Akgüç, Abdülsamet Akgüç., Hacı Ali Akgüç. ve Fidan Akgüç ile saldıran aile arasında yer alan Hüseyin Baş olduğu belirlendi. 
Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan saldırgan Hüseyin Baş kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer saldırganların ise olay yerine geldikleri araçla kaçtıkları öğrenildi.  Kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, zırhlı araçlarla mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Haberin Devamı

Okmeydanında  silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!