Son dakika.. İstanbul'da üniversite servisinde patlama: Yaralılar var

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 14:57

İstanbul Pendik'te seyir halindeki özel bir üniversiteye ait servis minibüsünde patlama meydana geldi. Patlamada 5 kişi yaralandı. Servis minibüsünde meydana gelen patlamaya, araca bırakılan bir çantanın sebep olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

TEM Otoyolu'nun Sabiha Gökçen bağlantısı Aydınlı mevkisinde, özel bir üniversitenin öğrencilerini taşıyan minibüste henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, bariyerlerin kenarında durabildi. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı ilk incelemede servis minibüsünde çok sayıda çivi buldu. Ekipler, patlamada el yapımı patlayıcı ihtimalini de değerlendiriyor.

Olayda minibüs sürücüsü ve 4 öğrenci hafif yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Patlama sonrası minibüste büyük çapta hasar meydana geldi. Görgü tanıkları, patlama sesinin ardından minibüsten dumanların yükseldiğini belirttiler. Geniş güvenlik önlemi alan polis, trafik akışını kontrollü olarak sağlıyor.

PATLAMADA ÇANTA ŞÜPHESİ

Haberin Devamı

Öte yandan servis minibüsünde meydana gelen patlamaya, araca bırakılan bir çantanın sebep olduğu iddia edildi. Polis, öğrenci görünümlü bir kişinin, servis aracına bir çanta bıraktığını belirledi. Şüphelinin araçtan indiğini ancak çantayı bıraktığını belirleyen polis, patlamaya bu çantanın sebep olduğu ihtimaline karşı incelemelerini sürdürüyor. Polis ekipleri, çantayı bırakan öğrenci görünümlü kişinin yakalanması için de çalışmaların sürdürüyor.

Son dakika.. İstanbulda üniversite servisinde patlama: Yaralılar var

Son dakika.. İstanbulda üniversite servisinde patlama: Yaralılar var

 

Son dakika.. İstanbulda üniversite servisinde patlama: Yaralılar var

Haber önerilerinizi, fotoğraflarınızı ve videolarınızın Hürriyet'te yayınlanması için e-posta adresimiz halkinhurriyeti@hurriyet.com.tr ve Whatsapp numaramız 05337814345

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!