Son dakika... İstanbul'da elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... İstanbulda elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 18:23

İstanbul Avrupa Yakası’ndaki çok sayıda ilçede elektrik kesintisi yaşandı. Bir saati aşkın bir süre devam eden elektrik kesintisinin ardından BEDAŞ sorunun çözüldüğünü duyurdu.

Haberin Devamı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den (BEDAŞ) yapılan açıklamada, "TEİAŞ'tan gelen bilgiye göre sistem arızası nedeni ile Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü, Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer, Kağıthane ilçelerine elektrik verilememektedir. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak tüm kaynaklar seferber edilerek çeşitli bölgelerden aktarılmak sureti ile belirtilen bölgelere elektrik verilmeye başlanmıştır" denildi.

Hurriyet.com.tr'nin elde ettiği bilgilere göre, Alibeyköy'de meydana gelen bir trafo arızası nedeniyle söz konusu elektrik kesintisi yaşandı.

ELEKTRİK KESİNTİSİ SONA ERDİ

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş., Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü ile Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer ve Kağıthane'yi etkileyen elektrik kesintisinin sona erdiğini duyurdu.

Haberin Devamı

BEDAŞ'tan yapılan açıklamada, "TEİAŞ'tan gelen bilgiye göre sistem arızası nedeni ile Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü, Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer, Kağıthane ilçelerini etkileyen elektrik kesintisi yaşanmıştı. An itibari ile TEİAŞ sistem arızası kaynaklı kesintiden etkilenen bölge kalmamıştır. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak belirtilen bölgelere elektrik verilmiştir" denildi. 

ELEKTRİK NE ZAMAN GELECEK

Oyuncu Ünal Silver, yaşanan elektrik kesintisine böyle isyan etti.

Son dakika... İstanbulda elektrik kesintisi

.

BAKMADAN GEÇME!