Son durum: İrem Derici'nin böbrekleri iflas mı etti? Doktoru açıklayacak

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 12:47

İrem Derici'nin son durumu gündüz kuşağı programı Duymayan Kalmasın'a konu oldu. Tedavisinin yetersiz kalması nedeniyle yoğun bakıma alınan İrem Derici'nin böbreklerinin iflas ettiği iddiaları da programda gündeme geldi. Öte yandan 1,5 ay önce ayrıldığı sevgilisi Lider Şahin'in de sık sık hastaneyi aradığı öğrenildi. Peki iddialar doğru mu? İrem Derici'nin böbrekleri iflas mı etti?

Haberin Devamı

Yoğun bakıma alınan İrem Derici'nin böbreklerinin iflas ettiği haberleri ünlü şarkıcının sevenlerini korkuttu. Peki İrem Derici'nin böbrekleri iflas mı etti? Duymayan Kalmasın programında Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran'ın İrem Derici'nin son durumu hakkında bugün saat 13.00'de açıklama yapacağı duyuruldu.

Baran, dün yaptığı açıklamada ünlü şarkıcının sağlık durumu ile ilgili olarak şunları söylemişti: "Hastamız İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir."

Son dönemde verdiği kilolar gündeme gelen İrem Derici'nin sık sık hastalandığı iddia ediliyordu.

Haberin Devamı

LİDER ŞAHİN ARAMADI MI?

İrem Derici'nin sağlık sorunları ardından gözler kısa bir süre önce yollarını ayırdığı Lider Şahin'e çevrildi. Ancak Şahin'in sessizliğini koruması ve Instagram'da gezi fotoğrafları paylaşması farklı iddiaları gündeme getirdi. Yorum yapmaktan kaçınan Lider Şahin'in hastaneyi arayıp İrem Derici'nin son durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

SEVENLERİ HASTANEYE AKIN ETTİ

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin rahatsızlığını öğrenen yakınları hastaneye akın etti. Bilgi almak için hastaneye gelen ünlü şarkıcı Merve Özbey, “Hepimizin bildiği doktorunun yaptığı açıklama. Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Herkes içeride zaten. Dışarıda işlerimiz var onları halledip tekrar geleceğiz. Umudumuz iyi olması herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabi. Tam açıklama yapacak bir şeyim yok benim de bildiğim sizin bildiğinizle aynı. Daha iyiye gittiğini duyduk. Hepimiz birazcık daha ümitlendik. Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek. İrem güçlü kızdır toparlar” dedi.

Gonca Vuslateri ise, ”Ben iyi bir enerji alıyorum. Bir şey olacağını düşünmüyorum. Ailesi üzgünler biraz ama sonuçta takibinde oldukları bir tedavi sürecindeler ama her şey yoluna girecek” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Cengiz Semercioğlu dün köşesinde İrem Derici'den şöyle bahsetmişti: 

Arpa suyu diyeti... 

Bir süredir çok zayıfladığı konuşulan, çok kilo verdiği haberleri çıkan İrem Derici hastaneye kaldırıldı. Bu yüzden doktor raporuyla 20 Eylül Ankara Atılım Üniversitesi, 23 Eylül Yenikapı, 24 Eylül İstanbul Çekmeköy konserlerini iptal etti. Gerçekten sağlıksız besleniyordu İrem... Son dönemde yediği içtiği hiçbir şey yoktu, sadece günde bir-iki şişe bira içiyordu... Başka yediği bir şey yoktu. Sonunda vücut iflas etti. Umarım arpa suyuyla hayatın geçmeyeceğini öğrenmiştir İrem, geçmiş olsun diyorum kendisine...

İrem Derici anoreksiya mı oldu? Anoreksiya nedir?

 

BAKMADAN GEÇME!