Vatandaşlar darbe girişimine karşı Boğaziçi Köprüsü'nde

Güncelleme Tarihi:

Vatandaşlar darbe girişimine karşı Boğaziçi Köprüsünde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 21:00

15 Temmuz darbe girişimine karşı binlerce vatandaş saat 22.00'de Boğaziçi Köprüsü'nde toplandı. Boğaziçi Köprüsü'nün iki yönü de trafiğe kapatıldı. Gece saatlerinde köprü tekrar trafiğe açıldı.

Haberin Devamı

İstanbul’da darbe girişimine tepki gösteren binlerce vatandaş, akşam saatlerinden itibaren Taksim Meydanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Üsküdar Kısıklı’daki evinin önü, Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasının önü, Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önü, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü önü, Sultangazi, Esenler ve Esenyurt başta olmak üzere birçok ilçe meydanına akın etti.

Her yaştan binlerce vatandaş, sloganlar atarak çalınan marşlara ve şarkılara eşlik etti. Ay yıldızlı Türk bayrağını taşıyan vatandaşlar, meşaleler yakarak darbe girişimine tepki gösterdi.

İŞTE SON TRAFİK DURUMU

Vatandaşlar darbe girişimine karşı Boğaziçi Köprüsünde

Haberin Devamı

İBB: “BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ MİLLİ İRADE YÜRÜYÜŞÜ KAPSAMINDA İKİ YÖNÜNDE TRAFİĞE KAPALIDIR”

Darbe girişimine karşı çıkan vatandaşlar demokrasi nöbeti için Boğaziçi Köprüsü'nde bir araya gelirken, köprü iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bu sırada İBB’nin trafik uygulamasında “Boğaziçi Köprüsü Milli İrade Yürüyüşü kapsamında iki yönünde trafiğe kapalıdır” notu yer aldı. 

15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunulmasına tepki gösteren binlerce vatandaş Boğaziçi Köprüsü'nde bir araya geldi. Binlerce vatandaşın köprü üzerine çıkmasıyla köprü trafiği çift yönlü olarak trafiğe kapandı. Bu sırada İstanbul’un trafik durumunu gösteren İBB’nin uygulamasında, “Boğaziçi Köprüsü Milli İrade Yürüyüşü kapsamında iki yönünde trafiğe kapalıdır” notu yer aldı.

Haberin Devamı

 BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ, YÜRÜYÜŞÜN ARDINDAN ULAŞIMA AÇILDI

Yürüyüş nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapanan Boğaziçi Köprüsü, vatandaşların ayrılmasının ardından açıldı.

Yüz binlerce kişi, Boğaziçi Köprüsü'nde yürüyerek FETÖ'nün darbe girişimini protesto etmişti.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!