Son dakika haberleri: Havalimanında saldırı ile ilgili flaş gelişme!

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberleri: Havalimanında saldırı ile ilgili flaş gelişme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 09:21

Türkiye'yi yasa boğan saldırıdan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul Atatürk Havalimanı’na 28 Haziran’da canlı bomba saldırısı düzenleyerek 44 kişinin ölümü, 237 kişinin de yaralanmasına neden olan 3 teröristten 2’sinin kimlik bilgilerine ulaşıldığı öğrenildi

Haberin Devamı

İstanbul Atatürk Havalimanı’na canlı bomba saldırısı düzenleyerek 44 kişinin ölümü 239 kişinin de yaralanmasına neden olan üç teröristten ikisinin kimlik bilgilerine ulaşıldığı öğrenildi. Teröristlerden ikisinin de Rus pasaportu taşıdıkları, isimlerinin de Vadim Osmanov ve Rakim Bulgarov oldukları öğrenildi. Vadim Osmanov’un Fatih’te kullandıkları evi kiraladığı, pasaportunun fotokopisine de emlakçıdan ulaşıldığı öğrenildi.

LAPTOPUN HARD DİSKİNE ZARAR VERMİŞLER

Teröristlerin laptopu, saldırı için evden çıktıktan sonra evin yakınlarında attıkları çöp kutusunda bulundu. Teröristlerin içindeki bilgilere ulaşılmaması için laptopun hard diskine kesici delici bir alet ile zarar verdikleri öğrenildi.

Polisin saldırının şifrelerini çözmek için titiz bir çalışma yürüttüğü kaydedildi. Saldırıdan sonra gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheliler için 1 günlük ek gözaltı süresi verildi.Atatürk Havalimanı’ndaki saldırıyla bağlantılı 2 ismin ise Hatay sınırından Suriye’ye geçtiği belirlendi. Saldırıyı gerçekleştiren isimleri mercek altına alan polis, bu isimlerle bağlantılı 2 ismin, kanlı saldırıdan birkaç saat sonra Hatay’dan Suriye’ye geçtiğini tespit etti.



 

 

 

Haberin Devamı

Gözaltındaki teröristler için bir günlük ek gözaltı süresi verildi. 

BAKMADAN GEÇME!