Son dakika... İstanbulluları sevindirecek haber! Bu akşam saat 18.00'de...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... İstanbulluları sevindirecek haber Bu akşam saat 18.00de...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 15:19

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 'Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki TAK kurulum çalışmaları tamamlandı. Köprüde kapatılan şeritler, bugün saat 18:00 itibariyle tekrar trafiğe açılacaktır' dedi. Ve 23 Eylül'den bu yana kapalı olan şeritler 27 gün sonra trafiğe açıldı.

Haberin Devamı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde başlatılan (TAK) kurulum çalışmalarına ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Arslan açıklamasında, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 23 Eylül 2017 tarihinde başlatılan otoyol üzerine güvenlik amaçlı çelik konstrüksiyon (TAK) kurulum çalışmalarını, arkadaşlarımızın özverili çalışmaları neticesinde planlanandan 20 gün önce tamamlamış bulunuyoruz. 20 Kasım 2017 tarihinde saat 22:00'de açılması planlanan köprüdeki kapatılan şeritler, bugün saat 18:00 itibariyle tekrar trafiğe açılacaktır" dedi.

Son dakika... İstanbulluları sevindirecek haber Bu akşam saat 18.00de...

Bakan Ahmet Arslan açıklamasında, "Köprü üzerindeki çalışmalar İstanbullu vatandaşlarımızın mağdur olmaması amacıyla 7 gün 24 saat sürdürülmüş ve olabildiğince erken bitirilmiştir. Kurulum çalışmalarını anlayışla karşıladıkları için İstanbullu vatandaşlarımıza öncelikle şükranlarımızı sunuyorum. Özverili çalışmalarından ötürü de çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dakika... İstanbulluları sevindirecek haber Bu akşam saat 18.00de...

* Köprüden geçen ilk araçlar... Fotoğraf / Twitter - Murat Kazanasmaz

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!