Son dakika: Beyoğlu'nda yangın! Üç çocuk hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 12:13

Beyoğlu Tarlabaşı'nda bir evde çıkan yangında üç küçük çocuk hayatını kaybetti. İnşaat işçisi baba Ramazan Şahin'in 16 çocuğunun olduğu, en küçük üç çocuğu işe giderken odaya kilitlediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Beyoğlu Tarlabaşı'nda 4 katlı bir binanın en üst katındaki dairede çıkan yangında 3 çocuk öldü. İtfaiye ekipleri çıkış nedeni bilinmeyen yangını söndürdükten sonra daireye girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. İsa (5), Abdurrahman (3) ve Vedat Şahin (2) kardeşlerin cansız bedenleri aynı odada bulundu. Çocukların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. 

Baba Ramazan Şahin'in 16 çocuğunun olduğu öğrenirken ölen kardeşlerin çocuklar arasında en küçükler olduğu belirtildi.

Yangının olduğu daireye girmeye çalışan yakınları, polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

Baba Ramazan Şahin'in 16 çocuğunun olduğu öğrenirken, ölen kardeşlerin çocuklar arasında en küçükler olduğu belirtildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Başımız sağolsun. Gerçekten üzüntü verici bir durum. Üç yavrumuz burada hayatını kaybetti. Çekme katlı bir apartman dairesi. Babaları işe gitmiş, anneleri Mardin'de. Kardeşleri de işe gitmiş. Sabah çocuklar katı yakıtla çalışan sobanın bulunduğu bir odaya kilitli olarak bırakılmış. Muhtemelen sobadan çıkan alevler yorganları yakıyor. Alevler tüm daireyi sarınca çocuklar vefat ediyor. Ailenin acısını paylaşıyorum. Başımız sağolsun" dedi.

 

Haberin Devamı

Son dakika: Beyoğlunda yangın Üç çocuk hayatını kaybetti

Son dakika: Beyoğlunda yangın Üç çocuk hayatını kaybetti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!