Soma'da 320 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı

Güncelleme Tarihi:

Somada 320 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 18:00

Soma'da 320 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı

Haberin Devamı

LG Electronics, "Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk" sosyal sorumluluk projesi kapsamında 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden faciasında 301 kişinin yaşamını yitirdiği Manisa'nın Soma ilçesindeki Sabri Balcı İlkokulu'nda, 320 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.
Kırtasiye malzemelerinın dağıtımı için düzenlenen törene, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Okul Müdürü Nizamettin Seçkin, Sabri Balcı İlkokulu Müdürü Nizamettin Seçkin, Sabri Balcı İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Sakine Bıçak ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan LG Electronics, Türkiye Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya Satış Direktörü Ergün Altay, "Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk" projesiyle ilgili bilgi verip, "Üç yılda farklı ilçelerden yaklaşık 3 bin çocuğumuzun eğitim yılına mutlu başlamalarına katkıda bulunmak bize mutluluk veriyor. En değerli varlıklarımız çocuklarımızla okul heyecanını paylaşmak ve sevinçlerine ortak olmak adına yaptığımız bu etkinliğe destek olan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Hedefimiz bu proje ile her yıl farklı il ve ilçelerdeki öğrencilerin kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarını karşılamaktır" dedi.
Konuşmaların ardından okuldaki 320 öğrenciye içinde kalem, kalektıraş, silgi, kalem kutusu, defter, sulu, kuru ve pastel boya bulunan kırtasiye kiti hediye edildi. Firma tarafından Soma Sabri Balcı İlkokulu'nun yanı sıra Akhisar Cumhuriyet ilkokulu, Yunus Emre Hafsa Sultan ilköğretim okulu ve Şehzadeler Merkez Efendi İlkokulu'ndaki toplam 1680 öğrenciye kırtasiye kiti dağıtıldığı da bildirildi.
LG Electronics, 17 Eylül 2014 tarihinde de 6 şehit madenci çocuğunun da eğitim-öğretim gördüğü Soma Atatürk İlkokulu'nda 350 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımında bulunmuştu.
Şevket YILMAZ / SOMA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!