Soma’ya destek için konser düzenlediler

Güncelleme Tarihi:

Soma’ya destek için konser düzenlediler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2014 12:35

Öğrenciler karnelerin verildiği 13 Haziran Cuma günü bir konser organize ederek, elde edilen geliri UNICEF’in Soma projesine aktardı.

Haberin Devamı

İstanbul’dan öğrenciler, Somayı’ unutturmamak ve destek toplamak için konser organize etti. Tarabya İngiliz Okulları UNICEF Kulübü Öğrencileri’nin düzenlediği, karne gününe özel Emre Aydın konser 13 Haziran’da okulun kampüsünde yapıldı. Elde edilen geliri UNICEF’in Soma projesine bağışlandı. Konser öncesi UNICEF kulübü öğrencileri ile kuliste görüşen Emre Aydın, “Her konser öncesi biz ekipçe çok heyecanlıyız, fakat bu konserin Soma yararına yapılmasından dolayı büyük bir hevesle sahneye çıkacağız” dedi. Sanatçıların sadece sosyal yardım projelerinde yer alması değil, duyarlılıklarını belli etme misyonu da taşıdığını söyleyen Aydın, “Bu tarz projelerle ile bu duyarlılık perçinleniyor” diyerek Tarabya İngiliz Okulları öğrencilerine, kendisini bu projeye davet ettikleri için onur duyduğunu belirtti. Diğer sanatçılar için de fikir isteyen öğrencilere Emre Aydın, böyle büyük ve samimi projelere tüm sanatçıların destek vereceğini, onların da herkes gibi duyarlılıklarının çok fazla olduğunu söyledi. Konsere gelen Parıltı Görmeyen ve Az Gören Çocuklara Destek Derneği aileleri ve çocukları Emre Aydın’ın kulisinde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Konserin sonuna doğru sahnesine Tarabya İngiliz Okulları Koordinatörü Ayşegül Gökmener ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi Genel Müdürü Sanem Bilgin Erkurt’u kabul eden Emre Aydın, projeye katkısı ve desteği nedeniyle öğrencilerden teşekkür plaketi aldı. Türkiye’de ilk defa bir lisede UNICEF Kulübü kurduklarını belirten UNICEF Türkiye Genel Müdürü Sanem Bilgin Erkurt, UNICEF’e bu kulübün büyük katkıları olacağına inancının tam olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!