Soma’nın Ulaşımında Devrim

Güncelleme Tarihi:

Soma’nın Ulaşımında Devrim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:54

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesinde hayata geçirilen toplu ulaşım hamlesi vatandaşları oldukça mutlu etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa merkezde gerçekleştirdiği ulaşımda dönüşüm projesini ilçelerde de hayata geçirmeye başladı. Bu kapsamda Soma’da şehir içi ulaşımda hizmet veren 28 aracın tamamının elektronik kart entegrasyonu tamamlanırken, yeni araçlarda hizmete girdi. Engelli yolcu taşıma özelliği de bulunan yeni araçlar, yolcu kapasitesinin fazlalığı, genişliği ve modern standartlara uygunluğuyla vatandaşlardan tam not aldı. Soma ilçesinde yıllardır yaşanan ulaşım sorunu Manisa Büyükşehir Belediyesi ile çözüme kavuştu. Özellikle araçların güzergâhları konusunda eskiden sıkıntı yaşandığı belirtilirken, yeni güzergâhların belirlenmesiyle ilçe halkının rahatlıkla istediği noktaya ulaşabildiği aktarıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçede hizmet veren 28 aracın tamamında elektronik kart entegrasyonunu tamamladı. Ulaşımda ücret tarife değişikliklerinin elektronik kart uygulamasıyla son bulduğunu aktaran vatandaşlar, önemli bir sorunun ortadan kalktığını belirtti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede hizmete vermeye başladığı yeni araçlar fark yarattı. Araçların genişliği, rahatlığı ve yolcu kapasitesinin fazlalığı, halkı ayakta yolculuk yaptırmaktan kurtardı. Eskiden ayakta yolcu sayısının fazla olduğunu ve bu şekilde ulaşımın çeşitli sıkıntılar yarattığını ifade eden Soma halkı, ulaşımın sorun olmaktan çıkmasının önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşımda devrim niteliğinde yenilikler yapılması Soma halkında mutluluk yarattı. Vatandaşlar, ilçede ulaşımın sorun olmaktan çıktığını ve kolaylaştığını aktardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!