Soma Evciler'e altyapı hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Soma Evcilere altyapı hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 13:09

Soma Evciler'e altyapı hizmeti

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Soma İlçesi Evciler Mahallesi'nde yaklaşık 6 bin 400 metre içme suyu hattı, 2 bin 500 metre de kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdi.
MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve meclis üyeleriyle birlikte Soma'nın Evciler Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Cengiz Ergün, mahalle meydanında vatandaşlara hizmetleri anlattı. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallenin altyapısı ile ilgili önemli çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Ergün, "Yaklaşık 6 bin 400 metre içme suyu hattı, 2 bin 500 metre de kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca içme suyu deposu da yenileniyor. Su basıncını yükseltmek ve kesintilerin önüne geçmek için de hidrofor sistemi yapıyoruz. Yaklaşık 15 bin metrekare parke taşı döşemesiyle mahallemiz güzel bir görünüm kazandı" diye konuştu.
Soma Bölgesel Isıtma Sistemi'nde çalışmaların hızla devam ettiğini ve abone sayısının 5 bini geçtiğini de hatırlatan Başkan Ergün, "Bölgesel Isıtma Sistemleri Soma'nın havasını temizleyecek, kendi kaynaklarıyla vatandaşımızın ısınmasını sağlayacak çok önemli bir proje. Bugüne kadar 52 milyon TL'nin üzerinde bir yatırım yaptık. Tüm hanelere ulaşma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,(DHA)
FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!