Spider Solitaire yıllar sonra iPhone ve Android'lerde!

Güncelleme Tarihi:

Spider Solitaire yıllar sonra iPhone ve Androidlerde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 14:55

Spider Solitaire iPhone ve Android'e geldi! Bir zamanların efsane Windows oyunu Solitaire yenilenerek ceplerimize girdi. Hem iPhone hem de Android cihazlara indirilebilen Solitaire'i isterseniz tabletinize de yükleyebilirsiniz. Peki Solitaire ücretsiz mi?

Haberin Devamı

Solitaire uzun bir aradan sonra tekrar karşımıza çıktı. Hem iPhone hem de Android üzerinden indirilebilen Solitaire 25 yıldır hayatımızda. 

Windows 3.0 ile 25 yıl önce hayatımıza giren kart oyunu Solitaire, Windows 10 ile isim değişikliğine gitmiş ve Microsoft SolitaireCollection ismini almıştı. Sadece Windows'a özel olan Solitaire, bugün Android ve iOSplatformlarına da geldi. 

Microsoft Solitaire Collection ismi ile Google Play Store ve App Store'daki yerini alan oyun, tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. 

Klondike, Spider, Freecell, Tripeaks ve Pyramid olmak üzee 5 farklı oyun modunun yer aldığı Microsoft Solitaire Collection'da günlük görevler de yer alıyor.

Solitaire tutkunlarını mobil cihazlara kilitleyecek olan Microsoft Solitaire Collection, Xbox Live desteği sayesinde; iOS, Android ve Windows 10 platformlarında kayıtlı dosyanız ile dilediğiniz cihazdan kaldığınız yerden oynamaya imkan sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!