Sola ille de Kolarov

Güncelleme Tarihi:

Sola ille de Kolarov
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2016 20:53

Sağa Gökhan Gönül’ü, sola da Kolarov’u yerleştirmek isteyen siyah beyazlılar başarılı savunmacının kulübü M.City ile masaya oturacak. 3.5 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli gözden çıkarıldı.

Haberin Devamı

iSMAİL Köybaşı’nı Fenerbahçe’ye kaptıran Beşiktaş, sol bekteki açığını Alexander Kolarov ile doldurmakta kararlı...
Transfer stratejisini Manchester City’nin yıldızına göre belirleyen siyah beyazlılar tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak için bu hafta temaslarını sıklaştıracak.


Sırp sol bek için uzun süredir girişimlerini sürdüren Beşiktaş yönetimi, Manchester City’nin vereceği kararı göre hareket edecek.
İngiliz yetkililerin transferle ilgili yeni menajerleri Pep Guardiola’yı işaret ettiği vurgulanırken, İspanyol hocanın vereceği rapora göre Kolarov’un geleceği de belirlenecek.

 

ALTERNATiFi OMERUO

 

TRANSFER Komitesi Başkanı Umut Güner, Beşiktaş’ın Kolarov için 3.5 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli teklif edebileceklerini belirtirken, City’nin kiralama kararı alması durumunda pazarlık masasına oturulacak.Tosic aracılığıyla Kolarov ile yaklaşık 1 ay önce temas kuran siyah beyazlıların sol beki de ikna etmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında...2010’da Lazio’dan, Manchester City’ye transfer edilen Kolarov geçen sezon 39 resmi maçta forma giyerek 3 gol, 5 asistlik bir performans sergilemişti.Beşiktaş bonservisi Chelsea’de olan Nijeryalı defans oyuncusu Kenneth Omeruo’yu da her ihtimale karşı yedekte bekletiyor.

BAKMADAN GEÇME!