Söke CHP Gündüz ile devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Söke CHP Gündüz ile devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 14:29

Söke CHP Gündüz ile devam edecek

Haberin Devamı

AYDIN'ın Söke ilçesinde üç adayın yarıştığı CHP İlçe Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Hüseyin Gündüz, 181 oy ile yeniden ilçe  başkanı oldu.

CHP Söke Olağan İlçe Kongresi'ne CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve Metin Lütfi Baydar, İl Başkanı Bayram İnci ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede konuşan Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, iktidarı eleştirirken, partililerin 2019'da yapılacak yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimine odaklanmasını istedi. Adaylardan Hüseyin Gündüz, Veli Devrim Yerli ve Reşit Ünal Kızılırmak el ele vererek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 373 delegenin oy kullanması gereken seçimde, 355 oy kullanıldı. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde 181 oy alan Hüseyin Gündüz ve ekibi seçimi kazandı. Veli Devrim Yerli 119, Reşit Ünal Kızılırmak ise 53 oy aldı.

Hüseyin Gündüz'ün yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Mehmet Ali Ak, Şule Akalın, Musa Akgöl, Zeynel Atik, Kazım Alp, Habibe Avcı, Hatice Boduk, Suat Durukan, Esin Gözcü, Coşkun İltüzer, Arzu Cemile Oğuz Karadeniz, Günnur Özgen, Ekrem Palabıyık, Hatice Savran, Fırat Sölpük, Necil Uygun."

Necati MALDAR / SÖKE (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!