Sokak turnuvasına yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Sokak turnuvasına yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 18:46

Sokak turnuvasına yoğun ilgi

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik Spor Şube Müdürlüğünün katkılarıyla Red Bul tarafından düzenlenen sokak futbol turnuvası bölge şampiyonası Süleymanpaşa ilçesi sahil dolgu alanda yapıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz’ın da izlediği Neymar Jr’s turnuvasında maçlar beşer dakikalık devreler halinde oynandı.32 takımın katıldığı ve nefes kesen maçlar sonunda Çınarlı Sk takımı şampiyon oldu. Şampiyon olan takıma çeşitli hediyeler takdim edildi.

Şampiyon olan Çınarlı takımı 24 Nisan 2016 tarihinde Mersin’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacak. Mersinde Türkiye şampiyonu olacak takım da 09 Temmuz 2016 da Brezilya da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanacak ve ünlü futbolcu Neymar ile buluşacak. Tekirdağ’da gerçekleşen maçların çok heyecanlı geçtiğini ve gençlerin büyük ilgisini çektiğini dile getiren Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz bu tür spor etkinliklerini bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!