Sokak stilinin ikonik parçalarına şans verme zamanı

Güncelleme Tarihi:

Sokak stilinin ikonik parçalarına şans verme zamanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 11:29

Çabasız şıklığın en iyi temsilcileri arasına girmeyi başaran kıyafetler şüphesiz sokak stilinde karşımıza çıkıyor. İşte sokak stiline yön veren parçalar...

Haberin Devamı

Podyumlardan sokak kültürüne transfer olan pek çok parça cool ve çabasız şıklığın en iyi temsilcileri arasına girmeyi başarıyor. Daha özgür ve stil sahibi bir görünüm yaratan anahtar parçaları günlük hayata adapte ederek daha yaratıcı ve dikkat çekici bir giyim tarzı yaratabilmek mümkün. İşte sokak stiline yön veren ikonik parçalar:

1. Kutu çantalar

Kutu çantalar ikonik tasarımları ve köşeli formları ile sokak stilini öne çıkarmak isteyenler için iyi bir alternatif. Bu parçaları tek renk kıyafetlerle birlikte giyerek çok daha havalı ve gösterişli bir kombinasyon yapabilirsiniz. Kutu çantaların küçük ve orta boy olanları çok daha rahat bir kullanım vadediyor. Bu tür çantaları maskülen parçalarla kombinleyebilirsiniz.

Sokak stilinin ikonik parçalarına şans verme zamanı

Haberin Devamı

2. İri takılar

Günlük kıyafetlerinizi iddialı ve gösterişli kolye, yüzük veya küpelerle stilize edebilirsiniz. Büyük formlu bu parçalar hem dikkat çekici hem de ikonik bir tarz yakalamanızı sağlar ve tüm bakışları üzerinize çekebilir. Bu tür parçaları yıldız parçalar olarak seçmeniz ve kombininizi sakin bir şekilde sonlandırmanız önemli.

3. İşlemeli parçalar

İşlemeler son dönemlerde sadece gece kıyafetlerinde tercih edilmiyor. Süslü kazak veya etek modelleri ile sokak modasında fark yaratabilirsiniz. Dantelli veya işlemeli parçaları kombininize uyarlayarak rock chic stilinizi tamamlayın.

Sokak stilinin ikonik parçalarına şans verme zamanı

4. Eskitilmiş deri ceket

Sokak modasının belki de en ikonik parçası olan deri ceketler her sezon değişen tarzları ile gündemi tekrar meşgul ediyor. Son dönemlerde vintage ve bol kesimli deri ceketlerin yanında eskitilmiş deri yüzeyi ile nostaljik bir hava yaratan deri ceketler de oldukça moda.

5. Beyaz sneaker

Beyaz sneaker'lar sokak stilinin kült parçalarından. Sezon stilinde de beyaz sneaker modelleri yine baş köşede yerini alıyor. Her kıyafetin altına kusursuz bir şekilde kombin edilebilen bu sneakerlardan vazgeçmek yok.

Haberin Devamı

Sokak stilinin ikonik parçalarına şans verme zamanı

6. Jean ceketler

Jean ceketler de deri ceketler gibi asla eskimeyen parçalardan. Vazgeçemediğimiz jean ceketleri bu sezon mutlaka bol kesimli ve boyfriend formunda tercih etmeyi unutmayın.

7. Geniş trençkotlar

Sokak kültürünün en havalı parçalarından olan trençkotlar yeni sezonun da en hit parçalarından biri. Trençkotlarınızı yenilerken uzun ve olabildiğince bol kesimli olmasına dikkat edin.

BAKMADAN GEÇME!