Sokak stilinden ilham alarak akıllı alışveriş yapmanın sırları

Güncelleme Tarihi:

Sokak stilinden ilham alarak akıllı alışveriş yapmanın sırları
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 09:13

Doğru ürünlere yatırım yaparak hem şık olabilir hem de alışverişi çok daha ekonomik hale getirebilirsiniz. İşte akıllı alışveriş yapmanın sırları...

Haberin Devamı

Kadınlar alışveriş yapmayı çok seviyor. Alışveriş sırasında yanlış seçimler yaparak sonradan giymeyeceği kıyafetleri alanların sayısı ise oldukça fazla. Bunu önlemek için alışveriş yaparken akıllı hareket etmek gerekiyor. Doğru ürünlere yatırım yaparak hem şık olmak hem de alışverişi çok daha verimli hale getirmek mümkün. Her yere rahatlıkla giyebileceğiniz modeller seçerek günlük stilinizi de yenileyebilirsiniz.

İşte sokak modasından ilham alarak akıllı alışveriş yapma önerileri:

1. Trençkot

Trençkotlar klasik parçalar arasında en havalı olanlardan. İyi bir trençkot sahibi olmak sizi günlük hayatınızda şık ve çekici bir hale getirebilir. Trençkot seçerken klasik modeller tercih ederek uzun yıllar giyebilirsiniz. Her tarzda kıyafetin üzerinde mükemmel görünen bu parçayı alışveriş listenize ekleyin ve klasik bej renkten vazgeçmeyin.

Haberin Devamı

Sokak stilinden ilham alarak akıllı alışveriş yapmanın sırları

2. Mavi Jean Pantolon

Koyu mavi jean'ler sokak modasının ve günlük giyimin en rahat ve cool parçalarının başında geliyor. Jean seçimi yaparken klasik olan modellere yönelebilirsiniz. Vücudu tam saran ve içinde rahat ettiğiniz modelleri uzun süre giyebileceğiniz için jean alırken bu detaylara dikkat edebilirsiniz.

3. Beyaz gömlek

Beyaz gömlek her mevsim ve her ortamda vazgeçilmez bir giyim parçası. Beyaz gömlekler her kıyafetle kusursuz bir birliktelik sağladığı için en akıllı yatırım parçaları arasına giriyor. Beyaz gömlek seçerken fit olması ve klasik yaka kesimine sahip olması her parça ile kombinlemenizi kolaylaştırır.

Sokak stilinden ilham alarak akıllı alışveriş yapmanın sırları

4. Hırka

Hırkalar sezonsuz şıklık sağlayan parçalardan. Kaliteli malzemelerden yapılmış bir hırka gündelik hayatta kurtarıcı işlevi görebilir. Kaşmir veya yünlü bir hırka uzun yıllar rahatlıkla giyilebilecek yatırım bir parçadır.

5. Siyah pantolon

Haberin Devamı

Siyah pantolonlar artık sadece ofis ortamlarında giyilmiyor. Spor ayakkabılarla gündelik hayatta da tercih edilen dökümlü siyah pantolonları gündelik tarzınız için de kullanabilirsiniz. Şık ve resmi ortamlarda ise siyah pantolonunuzu stilettolarla tamamlayın.

Sokak stilinden ilham alarak akıllı alışveriş yapmanın sırları

6. Fular

Fular kıyafet ve kombinlere hava katar ve onları çok daha çekici bir hale getirir. Kaliteli bir fuları yıllarca kullanabilir ve tarzınıza farklı bir detay katmak için kullanabilirsiniz.

7. Blazer

İyi kesimli bir blazer zamansız yatırım parçaları arasında bulunuyor. Hem jean'lerle hem eteklerle hem de klasik pantolonlarla mükemmel uyum sergileyen blazlerler ile sokak stilinizi de çok daha cool ve çarpıcı bir şekilde sergileyebilirsiniz. Blazer seçerken koyu renklere şans verin.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!